on_air demiş ki:isim çok itici olmuş be one öyle....
marshall peavey soba..... 😀
iki genç soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti gibi yanlış anlaşılan haberler.ardından gelen soba amfiler zehirliyor dedikoduları......
içeriyi basan el 34 dumanınını geç farkeden hevay metal grubu kurtarılamadı gibi geyikler mesela.....
denemek lazım merak ettim açıkçası bakalım fiyat ne olacak ama daha iyi bir isim olabilirdi bence.
tabi bu soner batuhan gibi iki isimin birleşmesinden oluyosa bilemem 😀
şaka bir yana yapan arkadaşları önce cesaretlerinden dolayı sonrada amfiyi denedikten sonra başarılarından dolayı tebrik etmek lazım.tabi başarılı bir amfi olduysa.
PhoibosApollon demiş ki:Beklediğimden çok pahalı geldi bana açıkçası, hayalkırıklığı oldu.
presence demiş ki:kendi sitesinde gözüme bir kaç şey çarptı.şimdi Combo anfi demiş ama elektronik kısım la kabin ayrı 😀 benim bildiğim bu tarz sistem head oluyor yada Rack. bune ek olarak hoperlör kabininde kullanılan ağaç tipi çok ilginç sıkıştırılmış parça ağaç ki yoğunluk oldukça düşüktür ve ses karakteride fazla dolgun olmayacaktır tahminimce.tabi yine o combo anfide tek preamp lambasıyla alacağınız distortionda çok azdır şayet içerde transistörlü bir tampon boost devresi kullanmamış ise...
Yaptı zaten, kullanıyor. 😉burock54 demiş ki:presence demiş ki:kendi sitesinde gözüme bir kaç şey çarptı.şimdi Combo anfi demiş ama elektronik kısım la kabin ayrı 😀 benim bildiğim bu tarz sistem head oluyor yada Rack. bune ek olarak hoperlör kabininde kullanılan ağaç tipi çok ilginç sıkıştırılmış parça ağaç ki yoğunluk oldukça düşüktür ve ses karakteride fazla dolgun olmayacaktır tahminimce.tabi yine o combo anfide tek preamp lambasıyla alacağınız distortionda çok azdır şayet içerde transistörlü bir tampon boost devresi kullanmamış ise...
1111.mesajında bile neden bukadar karalama yaptın anlamış değilim :S
yapmış işte adamlar illa almayınmı diyosun yada sen bi lambalı amfi yapsana kullanalım bizde adıda agresif falan olsa????