+32734342373432467 ee hep bu yüzden kaybetmioz mu? :twisted:bobbysands demiş ki:bizimkiler oturupta nasıl iyi film yapayım diye düşünmez gider avrupa ve amerika da tutan filmlerin adi birer kopyasını yapar! :evil: :twisted:
yok ölmedi başrol oyuncusu zaten bi o ölmedi galiba filmden 🙂 yeniden çevrim değil o film, hikayenin başlangıcını anlatıyormuş...s_hifty demiş ki:ha aklıma geldi şu şeytan olayı nedir(amerikalıların yeniden çektiği ve vizyona girecek olan) valla sapıttı onlarda 😀 eheüe ama müzikleri çok iyi onun ya harbi tırsıyorum ben onda 😀 onun başrol oyuncusu kız ölmüştü demi 😀
Mehmet Muhtar'ın Drakula Istanbul'da filmi güzeldir harbiden tabii o zamana göre...MaxtraDamuS demiş ki:Vardı bi tane 55 mi ne yapımı dracula filmi.. 😆
Şahane yapmıştı türkler bence o zamanın teknolojisiyle 😛
iCe demiş ki:Dün televizyonda Okul filmini izledim. Sanırım biraz korkuya giriyor. Beklediğimden daha başarılı olsa da vasatın az üstünde diyebilirim ancak. Hollywood mantığıyla yapılmış bir film. Taylan kardeşlerin tarzı bu zaten, farklı bir şey beklemiyordm. Fakat Sinan Çetin'in içine girdiği hiç bir işten adam olmaz! Bunu bilir bunu söylerim.
Fakat en güzel korku filmi yine de "Böö The Movie" idi şimdiye kadar izlediğim.
www.kkymn.com adresinden izleyebilirsiniz. 5 eksi 1 isimli film ise süper, korku olmasa da gerilim havası var onu mutlaka izleyin derim.