bana geröçekten korktuğun bir film söylesene.lütfen.sana o filminde başka bi katogariye skobilcek bisürü şey bulcam.çok fazla korku filmi izledim çok büyük bir arşivim var ve okuldan çok daha iddea lı ama okuldan çok daha kötü filmler izledim.dreamcatcher demiş ki:ya su okul'a da korku demiyor musunuz anlamıyorum.hic korku filmi seyretmediniz mi?neresi korkunc?gerilim bile yok. bu filmi bi kategoriye sokmak istiyorsanız dunya sineması adına "trajikomedi" adı altında konusabilirsiniz.
Öyle diyorsun da ben taklitçiliğin çalıntının bu kadarını görmedim! Bu bir sinema filmi ve sadece senaryoya bakıyorsun. Kaldı ki senaryo yabancı korku filmlerinden alınma yüzlerce öğe ile dolu. En ufak bir özgün yön göremediğim gibi çekim tekniği, kamera kullanımı gibi açılardan tamamen bir Hollywood film havasındaydı. Bir Ringu nasıl japonlara özgü korku filmiyse, Okul tam tersi türklerle hiç alakası olmayan bir korku filmi. Kültür emperyalizminin en başarılı örneği yani. Sinan Çetin'in yaptığı filmden ne olur allah aşkına? Adamın gazetede okuduğum bir röportajında söylediği laf şöyleydi (tam olarak değil ama): "Her taraf solcu yayınevleriyle doldu o yüzden biz de böyle bir yayınevi açmayı gerek gördük." Yani adam solcu düşmanı. Zaten yaptığı işler sadece ticari kaygılı işler. En ufak bir sanatsal yaklaşım bulamıyorum.Tasiyici_Cats demiş ki:bende okulun bu adar eleştirilmesini anlamadım.tv de izlediğim kadarıyla özelliklede sonu gayet iyiydi.hiçbir çalıntı veya esinlenme yoktu.valla ben beğendim.gayette sevkle izledim.bravo yine yapsınlar yine izleyeceğim.anlamadığım şey ne bekliyolarki daha iyi olması için
+1MiDReD demiş ki:sinematürk'te arada bir yayınlanan dracula istanbul'da adlı filmi ben oldukça başarılı buldum.. Ciddi anlamda dalga geçmek için değil. Zamanın şartlarına göre oldukça güzel çekilmiş bir film. Ya da çok eski bir film olduğu için zaten siyah beyaz ve bantta sürekli çizikler olması görüntünün gidip gelmesinin kattığı hava ürkütücü oluyor. Sadece sarımsak muhabbetleri çok güldürüyor.
-Artık bu evde sarımsak görmek istemiyorum!
-Ama kocacım imam bayıldıyı da mı sarımsaksız yapıcam !!!??? 🙂
ısrarların sonucu filmi izledim 🙂, kesinlikle profesyonlece çekilmiş çoğu filmden daha iyi, görüntü kalitesi açısından kötü de olsa kendini izlettirebilen bir kurgusuyla takdirimi kazandı, iyi olduğunu söyleyebilmek için amatör bir film olduğunu kabul ederek izlemek gerekiyor ama...iCe demiş ki:Arkadaşlar yapılmaz falan diyorsunuz da, biraz vakit ayırıp Böö The Movie'yi izler misiniz rica etsem? Amatör bir gencin ilk uzun metraj denemesi olarak değerlendirin lütfen. İleride bu işle profesyonel olarak ilgilenirse kim bilir neler yapacak. Adresi tekrar vermek istiyorum:
www.kkymn.com
bir filmin "okul"dan cok daha iddialı ama daha basarısız olması "okul" filminin iyi olması anlamına gelmez!Tasiyici_Cats demiş ki:çok fazla korku filmi izledim çok büyük bir arşivim var ve okuldan çok daha iddea lı ama okuldan çok daha kötü filmler izledim.
sana katıldığım tek şey korkutmaması.
bu film in iyi olmadığına bir kanıt olmayabilir ama eminim ki burdaki insanların beğenerek izlediği birsürü korku filminden çok daha güzel bir film.bi yerden başlanmalıydı.bence bundanda iyi bir başlangıç hakgetiredreamcatcher demiş ki:bir filmin "okul"dan cok daha iddialı ama daha basarısız olması "okul" filminin iyi olması anlamına gelmez!Tasiyici_Cats demiş ki:çok fazla korku filmi izledim çok büyük bir arşivim var ve okuldan çok daha iddea lı ama okuldan çok daha kötü filmler izledim.
sana katıldığım tek şey korkutmaması.
Hollywood daki filmlerin de çok iyi olduğu söylenemezki:Adamlar basıyor orda parayı(ör:100milyon$),efektler falan işi idare ediyorlar...dreamcatcher demiş ki:evet haklısın. bundan iyi bir baslangıc yapamazdı turk sineması.daha iyisini bekledigim icin utandım.turkiye'yi hollywood'la karıstırdım birden.
Sanother demiş ki:ısrarların sonucu filmi izledim 🙂, kesinlikle profesyonlece çekilmiş çoğu filmden daha iyi, görüntü kalitesi açısından kötü de olsa kendini izlettirebilen bir kurgusuyla takdirimi kazandı, iyi olduğunu söyleyebilmek için amatör bir film olduğunu kabul ederek izlemek gerekiyor ama...iCe demiş ki:Arkadaşlar yapılmaz falan diyorsunuz da, biraz vakit ayırıp Böö The Movie'yi izler misiniz rica etsem? Amatör bir gencin ilk uzun metraj denemesi olarak değerlendirin lütfen. İleride bu işle profesyonel olarak ilgilenirse kim bilir neler yapacak. Adresi tekrar vermek istiyorum:
www.kkymn.com