ali_k demiş ki:arkadaşlar kadıköy de feridun usta ya gitar yaptıran oldu mu? sonuç hakkında bilgi veririseniz memnun olurum
Clesk demiş ki:Arkadaşlar İzmir' de Muharrem Abiye gitarımın fretlerini değiştirttim. Çok güzel yaptı açıkçası, ellerine sağlık.
Erkan Sızarlar' ın bu aralar çok meşgul olduğunu biliyorum, o nedenle gitarınızı Muharrem Abiye götürebilirsiniz hiç çekinmeden, çok temiz çalışıyor. Fret değiştirme dışında da bayağı işi var, mesela ben gittiğimde bir amerikan strat için sap yapıyordu 0 dan.
Telefonunu vereyim ben: 05053340073
assault demiş ki:Atölyesi nerede bu abimizin ?
mr_mojo demiş ki:Feridun Tanrıkut'un yeri Hasanpaşa/Acıbadem'de.
Acıbadem mah. Sarayardı cad. Hürriyet Apt. No:84/8 Kadıköy / İstanbul
0216 418 68 47
mersinden_ersin demiş ki:Cenk_Eroglu demiş ki:Arkadaslar.. yillar icinde Ekrem ile bir cok kez calistim..
bu sure icerisinde bir ustanin zaman icinde nasil esnafa dondugunu
ve son 1-2 senedir ne kadar rezalet isler cikardigina bizzat sahit oldum... borca girip yeni yer acinca sanirim iyice paraya sikisti
ve artik yanindaki ciraklara is yaptirmaya basladi.. 16 yillik Ibanez jem 77 sayesinde çöp oldu...(fret degisimi ha birde kafasina göre gitarin arkasini gerekmediği halde tremolo ile ilgili olarak rendelemiş..)
Martin akustik gitarin icine etti ..ne akort tutuyor ne de action kaldi.. ayrica arkadaşım Ete Kurttekin in bass gitarini hepinizin görmesini isterdim.. eşik 2.5 santim sağ tarafa vidalanmis.. yok böyle bir sey..
birde üstüne ibanez macerasi sirasında senin tuşen yüzünden buzz ediyor tuşeni değiştir diyecek kadarda terbiyesiz..
sakin 2006 sonrasi Ekrem e gitarlarinizi emanet etmeyin !
sevgiler
Cenk Eroğlu
2.5 yılın ardından siteye girip mesaj yazdığına göre ciddi bir uyarı bu, oldukça...
chromatickey demiş ki:Arkadaslar. Fatih Yılmazın atölyesi Balyoz sokakta mı - ki sitesindeki adres odur - yoksa yukarıda angryagain in iletisinde yazdığı şahkulunda mı?
Taşındı mı?
virtuose demiş ki:murat sezen tüneldeki atölyesinden taşındı mı arkadaşlar?