Bunu Zuhal ve ilan sahiplerine günde iki kere okutacan ki tüm fiyatlar forum ahalisinin uygundur dediği yere çekilsin.Uzun süredir okumaktan bu kadar yorulduğum bir başlık olmamıştı.🙃
Bunu Zuhal ve ilan sahiplerine günde iki kere okutacan ki tüm fiyatlar forum ahalisinin uygundur dediği yere çekilsin.Uzun süredir okumaktan bu kadar yorulduğum bir başlık olmamıştı.🙃
Bu önemli bir nokta. Bu forumda en fazla tartışılan şeylerden biri abartılı 2. el fiyatları. Fakat yeni enstrüman/ekipman fiyatları bu seviyelerde olduğu sürece çok ihtiyacı olmayan kimse birinci sınıf ekipmanını "makul" seviyelerde elden çıkarmayacaktır. Satılabilecek fiyata satanlar da, eğer ki başka bir şey almak için sattılarsa yeni ekipman fiyatlarına bakıp haksızlığa uğramış hissedecektir.Elimdeki çok kullanmadığım bir gitarı satıp 2. El almak yerine, acaba daha düşük model olsa da eldekilerin yanına 0 bir player jaguar mı alsam hem enstrüman kalsın elde hem de yeni gitar hevesi yaşamış olurum dedim ve sıfır fiyatlarına baktım.Bakmaz olaydım. 800 dolar ne ara 19 bin tl oldu ? Player serisinin 0 ına 19 bin istenilen yerde 2. El Amerikan fiyatları bana ucuz geliyor.Daha geçen 21 bin tl ye Amerikan pro Jaguar görmüştüm.
Zuhal'den Player Strat alabileceğin paraya gidiş dönüş Almanya bileti, Almanya'da 1 gün konaklama, yeme içme ve Thomann'dan Player strat alabiliyorsun. Hatta tax free oluyorsa cebinde de hatrı sayılır miktarda para kalıyor.
kanka ülkede dolar bazından satılıyor ama neyseYurtdisi fiyatlarini baz almamak lazim bence. Adam burdan satin almişsa haliyle burdaki fiyata göre belirliyor ikinci el durumunu. Ama yine fiyatlar uçuk tabi o ayri mesele.
Ayrıca fender diye tutturmaya gerek yok çok daha uygun fiyatlara çok daha kaliteli gitarlar alınabilir. Yamaha, Godin , g&l gitarlara bakabilirsiniz.
kanka ülkede dolar bazından satılıyor ama neyse
Nasıl bir kurmuş bu ya 🙂 Kur yükselir, "bir dahakine yüksekten alacağız" diye fiyat yükselir; kur düşer, "elimizde zaten var ama yüksekten aldık" diye yüksek fiyattan satışa devam eder. 3 ay sonra da durum aynıdır, ama bahaneler değişebilir. Including but not limited to: dükkan kiraları, çalışan masrafları, diğer giderler. Sanki düzgün fiyattan satan firmalar (veya düzgün fiyattan satılan markalar) şanssız çocukların hayrına iş yapıyor. --İkinci elde de durumlar üç aşağı beş yukarı aynı.Zuhal'den Player Strat alabileceğin paraya gidiş dönüş Almanya bileti, Almanya'da 1 gün konaklama, yeme içme ve Thomann'dan Player strat alabiliyorsun. Hatta tax free oluyorsa cebinde de hatrı sayılır miktarda para kalıyor.
Neden?Fender yerine Fujigen alınır daha iyi.
Özellikleri o fiyata alacağın herhangi bir fender strattan daha iyi.