Aynı isimde 90'larda oldukça başarılı ve popüler olan bir Türk etnik caz projesi olduğunu da biliyor muydunuz peki?asia minor
Aynı isimde 90'larda oldukça başarılı ve popüler olan bir Türk etnik caz projesi olduğunu da biliyor muydunuz peki?
Aynı isimde 90'larda oldukça başarılı ve popüler olan bir Türk etnik caz projesi olduğunu da biliyor muydunuz peki?
He he evet. Baysal ve Sanlıkol'un projesi.Bunu bilen şunu da bilir: Audio Fact. 🙂
Abi siz Erkin Koray arşivinin adminiydiniz değil mi? Erkut Kerpeten ile video çekiyordunuz sanırımErkin Koray - Yeraltı Dörtlüsü, bu gruptan doğan Hardal, Kramp, Objektif, Bulutsuzluk Özlemi, Pentagram, Replikas, Duman, Mor ve Ötesi.
Bence bunlar Türk Rock tarihinde kendilerine has önemli gruplar.
Evet, doğru. Eski sayfa kapandı ama. Yeniden açtım.Abi siz Erkin Koray arşivinin adminiydiniz değil mi? Erkut Kerpeten ile video çekiyordunuz sanırım
Sayfanızı yakından takip ediyorum. Youtube'da Gökhan Kıllıoğlu var o da Erkin Koray'ın pek bilinmeyen kayıtlarını yıllardır paylaşıyor. Ufak da olsa Erkin Koray'ın müziğini yaşatmaya çalışan bir kitlemiz varEvet, doğru. Eski sayfa kapandı ama. Yeniden açtım.