Piyasadaki hiç bir penayı olduğu gibi kullanamıyorum. Üzerinde M yazan penalardan alıp törpüleyerek hafif oval bir yapıya getirip ancak o şekilde rahatça kullanabiliyorum.
Bazı gitarcılar ermiş, aşınmış pena tercih ediyorlar. Ben genelde ayda bir defa pena değiştiriyorum.33944 eklentisini görüntüle
Piyasadaki hiç bir penayı olduğu gibi kullanamıyorum. Üzerinde M yazan penalardan alıp törpüleyerek hafif oval bir yapıya getirip ancak o şekilde rahatça kullanabiliyorum.
dugain babydug acetate 2.5 mm son derece rahat ve uzun ömürlü, çok memnunum şahsen.
Bendede mamut disi olani var bu penanin. Gercekten tonu degistiriyor daha midli biraz boguk sanki ton potunu kismissiniz gibi geliyor ton ama calim ergonomisi acisindan ben tercih etmiyorum o isaret parmagi icin yapilan oyuk rahatsiz ediyor beni 🙂
Yaklaşık 3 yıl önce PW - Black Ice Extra Heavy ile tanıştım sonra zaten başka pena aramadım. Önceden hiç beceremediğim ve hep yerinde sayan sweep picking ve arpeggio tekniklerini bu pena sayesinde geliştirdim. Hard rock, fusion Jazz vs. çalan arkadaşlara kesinlikte tavsiye ederim 10 lu pakette 20tl gibi bir rakama satılıyor. 1 tanesini ortalama 1 ay kullanıyorum.Planet Waves Black Ice 1.10 ve 1.5 mm. Tonu toklaştırdı kullandığım cilalı yüzeye sahip penalara göre. Bir de elde kaymıyor pek.
33977 eklentisini görüntüle