Süper fikir 🙂Güzel bir organizasyon, tee İzmir'de olunmayaydı gönül isterdi gelmeyi tanışmayı (@izzzyy 'den ödüm patlıyor o ayrı) . Eğer o saatte online olup bu başlığa bir caps gönderme ihtimaliniz var ise katılmış olalım biz de buradan 🙂
Hakan abimiz bu bir organizasyon değil demiş ama, böyle bir organizasyon yapılabilirmi ne dersiniz. Katılımın yüksek olabileceği bir tarih belirlenip aksiyon alınabilirmi ? Düşünsenize bir sürü kişi biraraya gelecek ve en belirgin ortak nokta müzik. Süper olurdu bence.
Gerçi bu çok zor bir organizasyon olur diye tahmin ediyorum, bazıları gelirim deyip gelmeyebilir vs. ama bence denemeye değer ne dersiniz?
Abi o kadar antrenmandan o kadar mekikden sonra bu yapılır mı sen beni patlatıcan mı? 😀Bazılarını el altından Cemil İpekçi'ye köle olarak satma niyetindeyiz, belli etme 😀
Abi o kadar antrenmandan o kadar mekikden sonra bu yapılır mı sen beni patlatıcan mı? 😀
Özçekim, lütfen.SelfI ileri bekliyoruz artık...😛
İstanbul'a uğramam için tek ihtimal o, o yüzden diyorum. 😛Hele ilkini bir atlatalım 🙂
Cumartesi daha öncesinden program var o nedenle ben de katılma durumunda değilim; fakat bu sitenin geçmişinde buluşma/tanışma geleneği olmuştur ve bundan sonra da böyle güzel insanlarla olacaktır diyorum. Hatta Hırvatistan'ı yakan hakem kılıklı savarain adına da konuşuyorum.
Fakat Hakan abi; mıntıkada alkol kısmı bende, tuvaletlere ise savarain bakıyor haberin olsun abi.
Metal Church - Waiting For a Savior şarkısını baştan sona çalabilen/söyleyebilene ise biralar tarafımdan bedava.
Sen 😀 Vokali de ben girerim tam olur ahaha, tam Steve Grimmett'im ben : )