Khan 21 Haziran 2014 #81 Gizz demiş ki: ben de sadece gitar var yalnız .......... guitar rig akar .. Hepsini görmek için tıklayın... Forumda en çok alım satan yapan seni görüyorum. Şaka ediyorsun herhalde....😕
Gizz demiş ki: ben de sadece gitar var yalnız .......... guitar rig akar .. Hepsini görmek için tıklayın... Forumda en çok alım satan yapan seni görüyorum. Şaka ediyorsun herhalde....😕
hackeiommi 21 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi #82 Gizz demiş ki: ben de sadece gitar var yalnız .......... guitar rig akar .. Hepsini görmek için tıklayın... Onun yerine senin evi bassak? Yaniii, senin evde toplansak??!! 😀
Gizz demiş ki: ben de sadece gitar var yalnız .......... guitar rig akar .. Hepsini görmek için tıklayın... Onun yerine senin evi bassak? Yaniii, senin evde toplansak??!! 😀
Gizz 22 Haziran 2014 #83 Khan demiş ki: Forumda en çok alım satan yapan seni görüyorum. Şaka ediyorsun herhalde....😕 Hepsini görmek için tıklayın... ahahaha 😀 😀 hackeiommi demiş ki: Onun yerine senin evi bassak? Yaniii, senin evde toplansak??!! 😀 Hepsini görmek için tıklayın... 😀 stüdyo daha uygundur ne bileyim kuşlar böcekler dışarıda çay güneş temiz hava 😀
Khan demiş ki: Forumda en çok alım satan yapan seni görüyorum. Şaka ediyorsun herhalde....😕 Hepsini görmek için tıklayın... ahahaha 😀 😀 hackeiommi demiş ki: Onun yerine senin evi bassak? Yaniii, senin evde toplansak??!! 😀 Hepsini görmek için tıklayın... 😀 stüdyo daha uygundur ne bileyim kuşlar böcekler dışarıda çay güneş temiz hava 😀