Turkrock Kitap Kulübü

ben kitaplarıma kıyıp da ayrılamam doğrusu... özellikle sevdiğim kitapları
arada dönüp, tekrar okur veya gözgezdiririm 😆 taa 1970lerden kalan bir
hayvanlar ansiklopesi var ilk göz ağrım kıyamam... aynı şekilde halikarnas
balıkçısı nın anadolu efsaneleri nin ilk baskısı var kıyamadığım...

çook zor kitap veririm... kazara verirsem de alanın başında nöbet tutarım sanırım :twisted: 😀 😀

DAha önce okusaydım bu sayfaları bende getirirdim buluşamya gelirken.. Ama bugün öğrendim maalesef.. BEnim acayip işime yaradı bu kitap klubü.. Çünkü bugün "beyoğlu rapsodisi" adlı kitabı kesin alıcaktım..
Ama "kaç parador acaba" diye merak ediyordum.. Çok güzel denk geldi.. Horny devil merak etmesin.. Aldığım gibi geri gelicek o kitap.. Normalde bende ona buna vermem kitaplarımı ama burda kitap alışverişinde bulunmak istyen herkesin zaten kitap sevdiğini, dolayısıyla özen göstericeğini düşünüyorum..

evvet dün ali çok güzel birşey yaptı ve kitaplarını buluşmaya getirdi... bungula nın alacağı kitaba denk gelmesi çok güzeldi.. bende kaptım birini... Bir dahinin güncesini sanıyorum cuma bitiririm daha sonra senin kitaba geçerim... super oldu iyi ki akıl etmişsin ali...

Bende kitaplarımı vermem. Adana'da okuduğum için kütüphanemi getirttim Ankara'dan. Asla ayrılamam.
...
Kitap ödünç veriririm ancak, kitap taşımanın verdiği bir sorumluluk olmalı. Onu geri getirebilmeli. Çok önemli kitaplarım heba oldu bu yüzden ve yeniden satın almak durumunda kaldım. Geri getirileceği kesin olsa hiç çekinmem.
...
Ben ise hediye edilecekse alırım yoksa ödünç kitap almam.

**arkadaşlar ne kadar bencilce düşünüyorsunuz..modern dünya mülkiyet kavramını iliklerinize kadar işlemiş..bilgiyi bile kendi mülkiyetinizde tutmak istiyorsunuz..kitaplarımı herkesle paylaşabilirim arkadaşlar.bu yaşa gelen insanların gerekli özeni göstereceğine inanıyorum güveniyorum yani sizlere...

**hatta şöyle bir teklifim var..gonçarov un "oblomovuna" karşılık le guin in "mülksüzler"ini istiyorum okumak için..7 gün yeterli her kitap değişimi için.eğer oblomovu okuduysanız başka bir kitap da verebilirim..meselaaa cervantes den don quijote..elinizde mülksüzler yoksa amin maulof dan semerkant da olabilir..

Kimse bu foruma ugramadıgı icin kimsenin haberi yokmus zaten..bungula gercekten hich merak etmiyorum 🙂 umarım begenirsin kitabı..evşen sende umarım begenirsin kitabı gerci bence ikiside guzel kitaplardı..daha fazla kisiye ulaşmak okutmak isterdim ama olmadı işte 🙁 burda bi arkadas daha vardı sanırım oda kitap getirecekti ama buluşmaya gelmemiş oda naapalım pek ilgi gormedi kimsenin kitaba fln ilgi gosterecegi yoktu bende insanların gozune sokamazdım herhalde..neyse mutlu oldum mutlu ettim olabildigince bungulanın kitavı alacagı gün denk gelmesine sevindim gercekten 🙂 ama yüz ifadesi cok komik geldi bi an..evsen dedi bungula arıyordu alıcaktı diye hemen dayadım yuzune sasırdı sevindi acaip karısık bi yuz ifadesiydi..burdan tekrar soyluyorum daha cok olsun daha cok paylasalım..

istanbul buluşmalarına katıldığım sürece ikişer üçer kitap getircem... hatta evde bir liste yapayım buraya yazayım en iyisi...çok heycan verici ya🙂)))

Bitirdim kitabı bugün.. Gerçi hala bitirmiş gibi değilim. Tuhaf bi duygu.. Her boş kaldığım anda kitaba sarılıyorum.. Sonra bitirdiğim aklıma geliyo 🙂 Polisiye okumak böyle acayip bişey galiba 😀 Bir aya kadar buluşma yapılmaz daha.. Bir ay sonra kavuşursun kitabına.. Ya da kitap klubü buluşması yapalım 🙂

Buluşma olabilirde talep yokki 🙁 381 tane görüntüleme var ama kitap alışverişi yapan cok az kişi..gerci ilk turkrock buluşmasında da 5 kişiydik zaten o günden sonra da buluşmaya gelenlerden birkaçı siteye birdaha ugramadı 🙂 ama ben hertürlü teklife acıgım..

olur neden olmasın ki? dimi Ali? ilk o kitabı ben almıştım sonra sinem aygın baygın baktı bende bu kitabı alcaktım bugün dedi.. sonra değiştirdik içim elvermedi öyle bakması🙂 o zaman sıra 3 çıktı senden sonra bana gelir.. bende getircem birsonraki buluşmaya...

Stendhal'ın Kızıl ve Kara ile Parma Manastırı dışında herhangi bir kitabı elinde olan varsa karşılığında bedenimi ve ruhumu bile veririm.Yesenin'in Aşk Lirikleri de hoş olur.Bende nerdeyse bütün klasikler var,karşılığını alırsınız.

Geri