T
Tolgasenoz
kardeslerim tebrik ederim hepinizi..uzaktan takip ediyorum sizi🙂)..basarılarınızın devamını diliyorum..
Yeni gördüm. Büyük geçmiş olsun.Driftwood demiş ki:Arabama dün gece hırsız girdi ve arabamı sabah paramparça bi halde buldum ve çok önemli şeyler çalındı arabamdan dolayısıyla bugun İstanbul Galatasaray Lisesindeki konsere malesef bu tahilsiz olay yüzünden gidemedik. Tüm İstanbullu arkadaşlardan ve grup arkadaşlarımdan bu durum için özür dilerim gerçekten bende çok istemiştim ama napalım işte olacağı varmış galiba... Çok sıkkın canım çook.
Bijen demiş ki:Muratcan'ım bugün sahnede süprizim var 🙂 Yeni bir gitar aldım ibanez🙂 yalnız galiba defolu, yanlış üretilmiş bi tane tel fazla takmışlar😛
Bu arada ankara'nın işlek yerlerine astığımız afişlerimizi yırtarak, bazende yırtma gereği bile duymadan direk üzerlerine afişlerini yapıştıran grubun, ki bu forumu okuyorlarsa yüzlerinin kızaracağını bile sanmıyorum, yaptığının bariz bir terbiyesizlik olduğunu eklemek istiyorum.Bir afişin yanına yapıştırabilecekken neden yırtarsınız yada üzerine yapıştırırsınız anlamıyorum.Hayır sadece bir iki yerde değil neredeyse afişlerimizin tamamına yakınına aynı şeyi yapmışsınız kınıyorum! Gerçekten yırtınarak kazandığımız paradan ayırarak ettiğimiz masraf bir yana gecenin bir köründe km'lerce yol yürüyerek gösterdiğimiz çabaya bir saygısızlık bu!!!
Bijen demiş ki:Muratcan'ım bugün sahnede süprizim var 🙂 Yeni bir gitar aldım ibanez🙂 yalnız galiba defolu, yanlış üretilmiş bi tane tel fazla takmışlar😛 !!!