Tuşe! (Rock) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan Bijen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ya bu cumartesi biziz'de yoktunuz galiba geldik bulamadık, gittik. Canlı müzik olmayınca çok sıkıcı bir yer oluyormuş meğersem.

Devamsızlıktan kaldım biliyorum ama bu Cumartesi'den itibaren telafi sınavlarına girmeye ba$layacağım arkada$lar. Biziz Üniversitesi Tusheology dersinde görü$ürüz. ($u an i$ yerindeyim. Sonuç itibariyle bu kadar geyik olabilirim dimii..)

selam...cumartesi günü Deep Purple - ANYA süprizi süperdi.....teşekkürler.....ellerinize sağlık orjinalinden daha bi enerjik olmuş...aslında şöyle süpriz bi Malmsteen parçası da ekleseniz....bol klavye ve bol gitar sololu🙂.....mesela Rising Force....

Bence artık Gökhan Final Countdown söölememeli... Bijen solo atmamalı... Gurup bu $arkıyı playlist'den çıkarmalı çünkü asla ve asla bu gurup kadar ba$arılı olamazlar. Ben bunu dinledim ya üstüne tanımam artık ...

Çocuk backing vokalleri de kendisi yapmış; bu kadar azim gerçekten taktire şayan. Bir de şahane grupmuş gibi hepsi siyah giymişler, ne karizma ha. Solo kısmında Bijen aklıma geldi tabi. Şimdi bununla karşılaştırdığımda insanların eşit yaratılmadıklarına daha çok inandım.

Daha yeni geliyorum biziden ve bu hafta gelemeyenler için özet geçiyim Tushe yine Tusheydi...gece boyunca 2 aksaklık yaşandı:
1-Bi grup kız arkadaş sürekli alakasız biçimde dans etti
2-Gökhan cambazın bi yerinde şarkıya girmeyi unuttu ama iyi toparladı 😆

Bi de abicim biraz daha erkene alamazlarmı sizi.Çünkü saat ikide barda sadece 2 kişi kaldık personel hariç.Koskoca Tushe 2 kişi önünde çaldı.Keşke prime-time'da çıksanız 🙂
Ama 2 de olsa 4 de olsa sizi dinlemeye devam edicez.Süpersiniz

Slm millet uzun bir aradan sonra sonunda tushe yine dinledim.Oncelikle herkese selam.Artık size şöyle iyisiniz böyle kötüsünüz diyemem çünkü oldukça sağlamlaşmıssınız.Ama klavyesiz iyi olmuyor be.Cuma gunleri bize de beklerim yine gelecek ben....

cumartesi gunu tushe nin ne jadar geniş bir dinleyici kitlesine hitap ettigine bizzat tanıklık etmiş oldum:
ondeki bir grup buyuk memeli ve buyuk popolu kızın arabeskvari dansları beni benden aldı 😆

onun dısında tushe yine cok iyiydi...
gokhan beylerin gaza gelip ust uste bonjovi patlatması da ayrıca cok guzeldi :taptim

basarılar arkadaslar....

Geri