Tuşe! (Rock) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan Bijen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sanırım bazı karışıklıklar söz konusu TUSHE BU GECE SAHNE ALACAKTIR 🙂 AYNI SAATTE YALNIZ KLAVYECİMİZ ATEŞLER İÇİNDE HASTA YATTIÐI İÇİN 4 KİŞİ SAHNE ALICAZ ...

sizi gazi - mmf'nin bahar şenliğinde dinlemiştim, yazmak yeni nasip oldu. süper bi grupsunuz arkadaşlar. gitara diyecek bişey yok zaten. peki bundan sonra düzenli bi bar programınız olacak mı? dinlemeyi çok isterim. sevgiler, saygılar...

Evet evet sonuncu kararımız bu🙂 tushe her cuma 00:00'da Bizizde sahnededir.

Leventim setup'ı dizmişin imza kısmısına ehha🙂

selam Tushe, sanırım artık bir combo olamama durumu söz konusu buna gerçekten üzüldüm çünkü alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemiyorum ne yazık ki! :bilmem Herşey daha iyi olsun sizin için... Laflar fani, dostluk baki... :elsalla

-Son karar DBR ninde dediği gibi Cuma 00.00 da sahnedeyiz.

- Çok kısa bir zaman içinde repertuarda köklü değişiklikler olacak.(ama 1-2 haftası var 20-30 şarkı eklenecek)

-Özlemcim valla bizde çok alışmıştık ama olsun gene çalarız beraber , dediğin gibi dostluk baki 🙂

Cumartesi akşamları için görüşmelerimiz devam ediyor. Mekan adı şuan vermeyeceğim iki mekanla görüşüyoruz buradan haberdar edicez gene ama kesinleşmiş herhangi biryer şuan için mevcut değil.

Dün uzun bir aradan sonra yeniden dinleme şansım oldu sizi. Çok iyiydiniz tebrikler. Hele hele Wait for Sleep duymak sürpriz oldu! Tam da ondan 5 dakka önce arkadaşıma Learning To Live çalsalar demiştim...eh yeterince yakın 🙂 ...Telefonu çaldırmanın acısını bana unutturdunuz, sağolun.

Bijen: abi konuştuğumuz 2005 model resimleri pazartesi işe bi döneyim gönderiyorum sana merak etme 😛

Geri