Pazar günü birlikte konserimiz varmış beyler Pakistan yararına 🙂=
Önce merhabalar diyim.TheSixpounder demiş ki:Şimdii..Herşey iyi güzel de..Tuşe için çok ama çok kötü bir beste ne demek..İnsanlar bu gibi konudaki düsüncelerini söylerken karşı tarafın neler hissedecegini düsünerek yorum yapmalıdır.
Besteyi begenmeyebilirsin ama "çok ama çok kötü" niye ?
Çok klasik olacak ama besteler müzisyenler içöin çocukları gibidir.O besteyi ben yapmadım ama yapan kişi duygularını döktü yaparken degil mi..Genede grup hakkında övgüler için teşekkürler.
Bizi destekleyenlere çok teşekkürler.Umarız güzel şeyler olacak sonuçta.
sevgili can hemen detayları veriim: avusturya olayı şöle ki benim bikaç arkadaşım orada okuyor ve geçen gün şarkınız elime ulaşınca onlara da yolladım.sonra onlarda (beğenmiş olacaklar ki) radyolarında çalmışlar ( viyanada yayın yapan radyogençte çalışıolar da) sonra diğer sürprize gelince rıfatın da söledii gibi yakında canlı yayındasınız. bununla ilgili detaylarıda gökhandan alabilirsin.(senin nassı haberin yok yahu kimse sölemedi mi sana nese artık öğrenirsin elbet) öle işşte...TheSixpounder demiş ki:Yahu "gosde"cim şu avusturya isinde ve sürprizde bi detaya insen diyorum.Hangi radyo, nasıl, ne şekilde ?