Tuşe! (Rock) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan Bijen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yeniyilweb2.webp

Tuşe'nin web sitesi ne zaman aktif olacak, kayıt, görüntü vs'ye ne zaman ulaşabilicez?yetkililerden açıklama bekliyoruz efem.. nerde bu devlet nerde bu millet 😛 😛

şu sıralar aynı sahneye ter döküp, kül çırptığımız tuşe'ye iyi yıllar, yılbaşı gecesi kolay gelsinler (koşturmaca var galiba iki yere), beste çalışmalarında süper fikirler dileriz. bu arada şahsi repertuvar tavsiyesi : bi supertramp ve bi genesis yapmanızı dilerim. hem soundunuza hemde solistinize yakışır.

görüşmek üzre...

Çok teşekkürler arkadaşlar yarın çok uzun bir gün olacak ve muhtemelen foruma girme şansımız olmayacak 🙂 Bizde Mutlu Yıllar diler 2006 nın sağlık mutluluk ve başarılar getirmesini dileriz

Sevgiler Saygılar..

Şimdi ben burdan site yakında aktif olacak diyeceğim inanmayacaksınız hatta ben bile inanmadım şuan ama son zamanlarda o kadar yoğunuz ki bu işlerle malesef biz ilgilenemiyoruz ilgilebilecek arkadaşlara duyurulur 🙂

arkadaşalar çok güzel bir yılbaşıydı :zipla sizi izlerken dinlerken gerçekten çok eğlendim. yeni yıla sizinle girmek ayrıca bi zevkliydi 😛 yorgun olmanıza rağmen sahnede çok güzel görünüyordunuz. hepinize tekrardan iyi yıllaaaaaar :elsallaa

Gecen senede yılbaşında birlikteydik bu sene de öyle oldu ugur getirmeye devam edersiniz inşallah=)-
Ellerinize sağlık..
Bazı teknik saksaklıklar olsa da siz iyiydiniz gene..
İyi yıllar...

yeni yılınız kutlu olsun tushe...sizi dinlemeye gelemedim yılbaşında ne yazıkki ama aklımda gelicem illaki... (çok mu kafiyeli oldu yoksa bana mı öyle geldi 🙂 umarım bu yıll size şans ve başarılarınızın devamını getirir..yolunuz açıkk olsun arkadaşlar...şans dolu bir yıl geçirin..

sanırım türkiyedeki sayılı gitaristler arasındasın bijen...ne dersin?
ingiltereden bir teklife sıcak bakarmısın?özel mesaj atmıyorum foruma giren arkadaşlarında fikrini almak isterim..sensiz bir tuşe grubu olabilir mi?
belki de değişiklik yapma vaktidir..

rockefeller demiş ki:
sanırım türkiyedeki sayılı gitaristler arasındasın bijen...ne dersin?
ingiltereden bir teklife sıcak bakarmısın?özel mesaj atmıyorum foruma giren arkadaşlarında fikrini almak isterim..sensiz bir tuşe grubu olabilir mi?
belki de değişiklik yapma vaktidir..

ne tür bi değişiklik :?:
sensiz bi tuşe grubu olabilir mi cümleni dee kaza eseri yazlmış olarak kabul ediyorum. ortada tuşe die bi grup varsa ve böle bi yerdeeyse bu tüm grup elemanlarının eşit derecede katkıları ve bir araya gelince oluşan uyum sonucunda ortaya çıkan bir başarıdır. bi yönden haklısın :!: sadeece bijen değil gruptan herhangi bi elemanın yokluğu tuşenin olmaması demektir. bijenin ne kadar iyi bir gitarist olduğunu sen ben dahil biçok kişi kabul ediyor zaten ama bu grup başarılıysa birbirleriyle çaldıkları için başarılıdır.

Hiçbir grup sonsuza kadar birlikte olacaktır diye bir kaide yoktur..ayrıca çeşitli ortamlarda müzisyenler birbirleriyle ortak projeler dahilinde çalışabilirler.Bunu duygusal seramoniye dönüştürmek profesyonellikten uzaktır.Kazaya kurban giden bir cümlem de yoktur.

Sevgili "Rockefeller" genelde forum tartışmalarına ya da yorumlara elimden geldiğince müdehale etmeyi sevmem ama Bijen benim en yakın dostum olduğundan dolayı bu mesajına cevap verme gereksinimi hissettim, çünkü beni rahatsız eden bir cümlen var oda şu ilk mesajının sonundaki "belkide değişiklik yapma vaktidir" cümlen o cümlen olmasa cevap yazmayacaktım zaten 🙂 ... Şimdi, aslında haklısın değişiklik yapma zamanımız geldi ve şu aralar o değişikliğe album olarak karşınıza çıkacaktır çok kısa bir süre içerisinde, onun dışında kastettiğin bir değişiklik önerisi zaten grubun forum sayfasında önerilesi bir kavram değildir. Çünkü bazı etik değerler ile çelişir.Tuşe grubunun bugünkü şekline gelmesinde her grup üyesinin hatta seyircisinin çok fazla payı vardır ve olacaktır. Bu tip mesajlarını özel mesaj şeklinde yollarsan zaten sana detaylı cevap gene özel mesaj olarak gelecektir.Aslında biraz komik olmuş açıkcası 🙂 neyse uzatmaya gerek duymuyorum..

Bu arada Arkadaşlar buradan belirtmek isterim ki Sevgili Gözde (forumdaki niki Gosde) bundan böyle Tuşe menajerliğine getirilmiştir ve bizimle ilgili her konuda söz hakkına sahiptir. Gözdecim çalışmalarında başarılar diliyorum. Her türlü duygusal seramoniyi bekliyoruz senden 🙂

hımmm peki..devam o halde.
başarılar.
ilginç bir proje gündemdeydi ama sizi anlıyorum buradaki mantık tamamen farklıymış.İngiltere'de olduğum süre içerisinde Türk dostluk kavramının profesyonel bakışı sollayabileceği hiç aklıma gelmemişti.
yazdıklarıma karşı hep bir savunma ve kinayeli dokundurmalarla karşılık verildi.
eh yapacak başka bişey yok.

Sanırsam yanlış anladın ama 🙂 bunun profesyonellikle pek ilgisi olduğuna inanmıyorum..
O başka bir kavram bence ayrıca savunma içerikli bir mesajda değildi hani neyse... teşekkürler.

Driftwood demiş ki:
Bu arada Arkadaşlar buradan belirtmek isterim ki Sevgili Gözde (forumdaki niki Gosde) bundan böyle Tuşe menajerliğine getirilmiştir ve bizimle ilgili her konuda söz hakkına sahiptir. Gözdecim çalışmalarında başarılar diliyorum. Her türlü duygusal seramoniyi bekliyoruz senden 🙂

teşekkür ederiiim 😛 umarım hep beraber çok güzel şeyler gerçekleştireceğiz :twisted: en yakın zamanda muhteşem bi tuşe tüm türkiye ile müziğini paylaşacak ve belkide...
duygusal seramonilere tabiki devam eh duygu işi yapmıor muyuz biz 😉

Geri