Tuşe! (Rock) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan Bijen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Amanın forum karışmış yaw🙂

rockefeller dostum öncelikle güzel düşüncelerin için inan çok teşekkür ederim.Lakin çokta muhteşem bir gitarist olduğumu düşünmüyorum zaten değilim de...Sanırım dediğin bir nevi gruplar arası paslaşma.Şimdi şöyle benim Tuşe'den başka bir grupta çalmam mümkün değil zaten beni kovsalar gitmem, attık seni gruptan deseler çirkeflik yaparım çamur olurum fln🙂Şaka bir yana Tuşe müzisyenlerden oluşan bir topluluk olmanın ötesinde bir nevi kanka grubu🙂Ay pek bi grup duygu sömürüsü yapar gibi oldum🙂Neyse ama şimdi senin dediğine gelince, sanıyorum İngiltere'desin eğer dersen arkadas ben bu ingilterede bir müzisyenim aklıma da sen geldin başlarım sana da ben sana kayıt yollayacam oturacaksın çalacaksın dersen eywallah abi çalarım tabi ki, kızma derim.İngilterede birşey başarmak istiyor olup bunu kendi vatandaşlarından destek alarak yapman zaten en güzeli ve anlamlısı olur gibimede geliyor🙂Bunun sebebi ise müzisyen olmamız yanında madem sen İngilterede birşeyler başarıyorsun gitarların da da bir Türk'ten yardım almış olmanı sağlamaktır ki böyle birşeyden emin ol hem ben hemde grubum mutluluk duyarız.Ancak Tuşe'yi bırakıp başka bir gruba girmem yada kurmam artık mümkün değil.Ancak tabi ki yardım ederim elimden geldiğince, Bijen al sana kayıt bunun gitarlarını kaydet yoksa ebene atlarım, işim var gücüm var anlamam hemen yapıyosun dersen eywallah yaparım tabi🙂

Yalnız bunlar benim düşüncelerim, ben ne dersem diyim tam anlamıyla menajerimizin söylediklerine bağlıyım, eğer onaylar ise elimden gelen her türlü desteği veririm(iririz) 🙂🙂

Bu arada arkadaşlar TUŞE bugün 05.01.2006 PERŞEMBE günü tekrar 21:30'da tekrar Garage sahnesinde.Herkesi bekleriz...

rockefeller demiş ki:
hımmm peki..devam o halde.
başarılar.
ilginç bir proje gündemdeydi ama sizi anlıyorum buradaki mantık tamamen farklıymış.İngiltere'de olduğum süre içerisinde Türk dostluk kavramının profesyonel bakışı sollayabileceği hiç aklıma gelmemişti.
yazdıklarıma karşı hep bir savunma ve kinayeli dokundurmalarla karşılık verildi.
eh yapacak başka bişey yok.

adam senin projenin ne olduğunu bilmeden, senin kim olduğunu bilmeden, böyle bir teklife evet deyip senin hiç ismin yokken(Arjan Lucassen değilsin sanırım.) İngiltere'ye mi gitsin hem de netten gelen bir teklifle. Sanırım bahsettiğin 80ler ruhunda işleri internetten bağlıyorlardı. Çok insan çıkıyor senin gibi proje yapacağım diye, kimbilir Bijen ne teklifler alıyordur. Burada sevdiği insanlarla, sevdiği müziği yapmayı bırakıp ne olacağı belli olmayan bir maceraya mı atılsın. Hem de buradaki konumu iyiken ne olacağı garanti olmayan bir iş. Bijen'in o grubu bırakmasına sen mi karar vereceksin. Forumları karıştırmak için gelmişsin buraya, düzgün mesajın yok.

Türkiyem'de umarım bişeyler yaparım..Bijen le bu paralelde olduğumuzu özel mesajında anladım..tekrar teşekkürler Bijen. Ama umarım senin gibi adamlar Türkiye'de azınlıktır Can..Ne bulaşık adamsın ya.Benim olduğum yerde Karşılaşmamak dileğiyle.Olurya birgün sebepsiz yere savunduğun arkadaşlarından biriyle çalışırım..Dünya küçük. :!:

rockefeller demiş ki:
Türkiyem'de umarım bişeyler yaparım..Bijen le bu paralelde olduğumuzu özel mesajında anladım..tekrar teşekkürler Bijen. Ama umarım senin gibi adamlar Türkiye'de azınlıktır Can..Ne bulaşık adamsın ya.Benim olduğum yerde Karşılaşmamak dileğiyle.Olurya birgün sebepsiz yere savunduğun arkadaşlarından biriyle çalışırım..Dünya küçük. :!:

Umarım meşhur olursun da albümünü alırız. Ama dediğim gibi buranın şartlarını bilmeden ahkam kesmezsin umarım artık.

Ehehehe

Sayın tuşe grubununda izniyle Rockefeller nickli kişinin yazdıgı birşey hakkında görüşlerimi belirtmek istedim aşırı bişekilde 😆

Profosyonellik diye bahsettigin şey ; yani anladıgıma göre müzik sadece maddi amaçlı bir iştir ve profosyoneler arkadaşmış , dostmuş bu konularla ilgilenmeden müzik yapar.Gibi bişey demek istiyorsun...

Birincisi hiçbir grubun dostluk bağları oluşmadan ortaya güzel şeyler çıkarabilceigin sanmıyorum.Dikkatli bakarsan efsane grupların hepsi bijen üstadımında bahsettigi gibi kanka gruplardır 🙂

İkinci olarak senin kadar profosyonel biri niye bu forumda eleman arıyo aklıma takılmadı degil dogrusu😆
Tuşe ' yi dışardan izledigindede rahatça farkedebilirsinki onlar 5 kanka bu işi süper bişekilde yapıyorlar uzun süredir oturtmuşlar herşeylerini.Canında dedigi gibi nerden geldigi , ne oldugu belli olmayan forum mixeri nin biriyle onların ayrılabilecegini hiç sanmıyorum.Sen öyle bişeye kalkışsan ilk başta Ankaralı tuşe severler olarak biz " höst dur bakalım orda " deriz.😆

İngilterede ultro profosyonel grubunla sana başarılar dilerim...

Tuşe ' nin gerçekten değişiklige ihtiyacı var.Rıfat abiminde dedigi gibi Album.

Büyük merak ve sabırsızlıkla bizde bekliyoruz.Kolay gelsin kocaman.

sevgili rockefeller, teklifini daha ciddi bir şekilde sunsaydın tabiki dikkate alır ve değerlendirirdik.sonrasında uygun görülürse neden anlaşamayalım. şunu da özellikle belirtmek isterim ki grupça aldığımız bir karardır. gruptan herhangi bir elemana gelecek her türlü teklife açığız. o kişinin kariyerine bir katkısı bulunacağına ve grup çalışmalarımızı etkilemeyeceğine inandığımız sürece tabiki değerlendirilir her türlü teklif. ama senin bijenin cevabını beklemeden başka biriyle anlaşman teklifinin ciddiyetini ve profesyonelliğini göstermiş. neyse umarım kendimizi doğru anlatabilmişimdir ve bu olay böylece kapanır. ama yine de grubumuzdan birini böyle bir şeye layık gördüğün ve teklifin için teşekkürler.

Sevgili Rockfeller ismin nedir? İleride projenle meşhur olunca "aa bu hatun Turkrock sitesinde takılırdı, muhabbet ederdik" deyip gururlanalım.

Tushe_Gokhan demiş ki:
Konu değissin artık yahu...
Tuşe bestesi dinlemek isteyen arkadaşlar Bijen ve Rıfat'a özel mesajla ulaşsınlar derim ben (ha ha nasıl da attım üstünüze işi)...

Tuşe bestesi mi? ben isterim 😀 ama burada yazmasam da özel mesaj atsam daha iyi olur. yarın atayım şimdi gece saat 3 🙂

Tushe_Gokhan demiş ki:
Konu değissin artık yahu...
Tuşe bestesi dinlemek isteyen arkadaşlar Bijen ve Rıfat'a özel mesajla ulaşsınlar derim ben (ha ha nasıl da attım üstünüze işi)...
Ciddi midiniz yahu...bakın ö.m atınca da "sen kimsin lan?" falan demeyin 😆 eğer doğru değilse Bijen ve Rıfat'ın çok başı ağrır ona göre haaa 😛

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim cilekessh 🙂

Arkadaşlar TUŞE sadece bu Cuma'ya özgü olarak (13 Ocak 2006) saat 00:00'da GARAGE bar'da sahne alacaktır.Bekleriz🙂

merhaba, Bijen msn ye ekledim seni ama sanırım hata verdi. [email protected] beni listene eklersen sevinirim. bu arada cover çalışmalarınızı çok beğendim arkadaşlar, sizin gibi kaliteli müzisyenlere ihtiyacı var bu forumun...

TUŞE grubu bundan böyle BİZİZ Rock Bar'da ÇALMAMAKTADIR...Bizi Bizizin açıldığı günden bugüne kadar orada yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...

Geri