sadece resimlerde gördüğümü söyleyeyim gitarın acaip yukarda.. ha bunu deli gibi çalarak kapatıyor olduğunu düşünüyorum o yüzden sadece düşündüğümü söyleyeyim dedim 😀 başarılar en kısa zamanda izlemeye gelicem...Bijen demiş ki:mar teşekkür ederiz, bu arada tespitine gerçekten bende katılıyor olsamda bu imaj problemini bende yaşıyorum...Ve açıkçası şu imaj meselesine bir türlü kafam basmıyor🙂Senin açından mesela nelerin falso olduğunu sence nasıl olursa daha iyi olabileceğini yazarsan inan çok sevinirim.Bize önemli bir yardımda bulunmuş olursun, şimdiden teşekkürler🙂
Bijen demiş ki:mar teşekkür ederiz, bu arada tespitine gerçekten bende katılıyor olsamda bu imaj problemini bende yaşıyorum...Ve açıkçası şu imaj meselesine bir türlü kafam basmıyor🙂Senin açından mesela nelerin falso olduğunu sence nasıl olursa daha iyi olabileceğini yazarsan inan çok sevinirim.Bize önemli bir yardımda bulunmuş olursun, şimdiden teşekkürler🙂
erd demiş ki:Tuşe beyler aceba Burak Kut'un yaşandı bitti şarkısını çalıyor mu? Çalmıyorsa çalmayı düşünürler mi? Geçen bi yerde şarkıyı dinledim ve aklıma direk tuşe geldi size çok yakışacağını düşünüyorum tabii bu benim düşüncem ayrıca repertuara cover şarkı eklemeye devam ediyomusunuz tabii onu da bilmiyorum.İyi günler, kolay gelsin
erd demiş ki:Tuşe beyler aceba Burak Kut'un yaşandı bitti şarkısını çalıyor mu? Çalmıyorsa çalmayı düşünürler mi? Geçen bi yerde şarkıyı dinledim ve aklıma direk tuşe geldi size çok yakışacağını düşünüyorum tabii bu benim düşüncem ayrıca repertuara cover şarkı eklemeye devam ediyomusunuz tabii onu da bilmiyorum.İyi günler, kolay gelsin