Twin pedal boşluk sorusu.

Herkese merhaba. Buralarda yeniyim, öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Yaklaşık 10 yıllık bateri macerama evlilik nedeniyle biraz ara vermiştim. Geri dönebilmek adına düşük bütçeyle Behringer XD80 ve bir de sanıyorum Maxtone twin pedal aldım. Yeniden alışıp alışamayacağımı hesap edemediğim için olabildiğince düşük bütçeyle ürün tercih ettim.

Sormak istediğim şey, sol pedalda bir miktar boşluk hissediyorum ve ne yaparsam yapayım bu boşluktan kurtulamıyorum. 🙂 Çeyrek basışım kadar boşa gidiyor tokmak kıpırdamıyor. Sanıyorum ara bağlantı noktasında hafif bir boşluk var deneme yanılmayla bu kadarını sezebildim. Sizce yeni bir ara bağlantıyla bunu çözebilir miyim? Yoksa hiç karıştırmadan yeni bir twin pedal mı almalıyım? Tabi bu kez uygun fiyattan kaçarak. 🙂

Vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Sevgilerle.

Davulcu değilim, belki davul çalan birisi daha sağlıklı bir yorum yapabilir ama, öncelikle o boşluğun nereden kaynaklandığını anlamaya çalışırdım. Ara bağlantıyı değiştirmek belki probleminizi çözmeyecektir, belki de vidaları birinde bir eskime veya ayar problemi olabilir misal. Herhangi bir çözümden önce doğru teşhis daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Bağlantıyı sağlayan vidalarda herhangi bir korozyon veya eskime ibaresi yok. Mevcut durumda sadece ara bağlantının sağ ve sol kulaklarını tuttuğumda boşluk sorunu ortadan kalkıyor. Yapabileceğim tüm ayarlamaları yapmama rağmen o kulakları tutmadığım sürece çözülmüyor. Boşluk olduğunda da hafif hareketleri doğrudan tokmağa aktaramadığım için egzersizler de tuhaf bir duruma dönüşüyor. 🙂 Yine de teşekkür ediyorum.

Geri