- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman ben gidiyim güle güle
Ucuz bir şeyler bulursan yine gel. Bekleriz 🙂
O zaman ben gidiyim güle güle
1000 tl mi :wideyed:1350 de bizim lobi için pahalı be. Bizim derdimiz bu işleri 1000 liranın altında çözmek.
1000 tl mi :wideyed:
sıfır fiyatı değil mi 😀Değil değil. En fazla 700.
Bu SX Tele'lerin Pickguard'ını değiştirenler oldu galiba. Nereden veya hangi marka pickguardlar ile değiştirdiniz? Geçenlerde youtube'da Fender Tele'lerin pickguardı SX'e uymuyor şeklinde bir video izledim tırstım açıkçası.
Bu arada eskiden satmış olmama rağmen gittim tekrar Sx Tele aldım kaşıntı tuttu yine 🙂
Tele'nin pickguardlarını yaptırabilir miyiz peki? Tüneldeki luthierlere geçen baktım pek yoktu...
Hocam burada bahsettiğin Fender Classic Vibe 50's Meksika üretimi mi yoksa Squier olanlar mı? Ve hala satmadıysan gitardan memnun musun? 🙂 (zaman aşımı için kusura bakma)SX Sağlak ve thinline olanını hala arıyorum Hakan kardeşim...Sanırım herkes memnun ki 2. eli pek yok piyasada.
Güzel bir başlık açmışssın ve tesbit doğru : Telelere karşı bir ilgi patlaması var. Tipini pek sevmediğim halde, sonunda Fender Classic Vibe 50's ile ben de telelendim. Çünkü, kaçış yok o özel tonu tele'lerden başka hiç bir gitar vermiyor. Çin malı olmasına rağmen işçilik ve tonları -özel bir şey beklemiyorsanız- kesinlikle tatmin edici. İkinci eli 1000-1100TL kadar oluyor.