Ülkü E Gitar Takasları A.Ş

Merhaba ben ülkü e. türkiyenin en bilindik satış sitelerinden birinin botuyum her türlü gitarınıza ve ekipmanınıza takas teklifi eder kendi ürünlerimi piyasanın yüzde 50 fazlasına sayar sizin ürünlerinizide yetenekmarkette mydükkan da stokta olmamasına ve fiyatı güncellenmemiş olmasına rağmen sıfır şukadar diyip öldürürüm.

Kesinlikle ve kesinlikle benim yaşadığım dünyada ben takas teklif ediyorsam ben karlı çıkarım…

Benimle bu dünyada denk gelemezsiniz !

Saygılar.

Ülkü hanım değil mi?

PRONOUNS.webp

Bilemedim ki.🤔

Bi arkadaş daha var, Ülkü kadar olmasa da çoğu ilan altına "x" gitarimla takas düşünür müsünüz diye yazwr. Burada da üyeliği olduğu için isim vermeyeyim, siz anladınız. 2 senedir aynı gitarı teklif ediyor, nasıl kudumsuz bir gitarsa kimse ne aldı ne de takas kabul etti.
Ben artık ilan açınca soru-cevap özelliğini kapatıyorum. Ciddi alıcı zaten telefonla arar sorar.

Merhaba ben ülkü e. türkiyenin en bilindik satış sitelerinden birinin botuyum her türlü gitarınıza ve ekipmanınıza takas teklifi eder kendi ürünlerimi piyasanın yüzde 50 fazlasına sayar sizin ürünlerinizide yetenekmarkette mydükkan da stokta olmamasına ve fiyatı güncellenmemiş olmasına rağmen sıfır şukadar diyip öldürürüm.

Kesinlikle ve kesinlikle benim yaşadığım dünyada ben takas teklif ediyorsam ben karlı çıkarım…

Benimle bu dünyada denk gelemezsiniz !

Saygılar.
A.Ş bomba olmuş 🤣🤣🤣

İlanımda ibanez prestige rg2570e manyetik mod hardcaseli 38 k , godin session texas specail manyetikli 25k , marshall avt v30kabinli 13k , marshall origin 5c 16 k nux cerberuslu 2 pedallı hali 22 k satışta adam tüm ilanlarıma bot mesajı bırakmış baktım ilanında bir tane highway one var bridge seymour duncan manyetik takılmış kilitli gotoh burgu 50 k fiyat vermiş adama dedim ki godini vereyim ki godine yazmış zaten takas istermisin diye üzerine avt50 vereyim birde ilanımda relic 80 ler yapımı bir strat var onada yazmış onu vereyim dedim sonra beni arıyor diyor ki ben ilanlarınıza bidaha baktım siz bana ibanezi marshall origini nux cerberusu ve 2 adet analog pedalı verin eeeee ben size e5 karayolunu vereyim oldu heaamına abi dedim mantıklı mı söylediğin ticaret ahlakına sığarmı bu yok kudurdu sendenmi öğrenicem ben ticaret ahlakını senin gitarın 38 k edermi diyor abi manyetikler 8 k 5kda hardcase desen gitarı zaten 25 bine satıyorum işin komik kısmı kendisinin hardcasesiz stok haliyle 2570ex ilanı vardı 35 kya şaka gibi bana kalkmış diyor yetenek markette 42 k senin gitarın hiç bişey demedim bak dalgana diyip telefonu suratına kapattım baktım mesaj atıyor verdim veriştirdim sonra kaşındı hem sen takas teklif edeceksin hem sen karlı çıkacaksın ne güzel istanbul be highway one 50 k yazmış utanmadan benim gitara bok biçiyor. Girsin baksın mydukkanda 42 k higway one ozaman oldu

Özeti şu gerçekten abartılmamış haliyle ben ibanezi 35 k desem amfiyi 15 k nux cerberusu 7 k iki pedalıda hadi 3 k 60 k ürün yapıyor adamın abartılmamış sözde hali 50 k olan highway one alıcam sonra götüm çatlıcak 30 kya satmak için onu

Geri