Ülkü E Gitar Takasları A.Ş

İlan sahibi güzel saplamış
Bu da iyiymiş.
Screenshot_2024-11-12-21-28-34-552-edit_com.sahibinden.webp

Valla çok bozuldum. Aylardır duran gitar ilanım var, bir kere bile teklif gelmedi bana...
İşin kötüsü, adamın elindeki bir custom gitar aslında bayağı ilgimi çekiyor, ama işte Ankara....🙂

Kişileri de unutuyor sürekli kopyala yapıştır yapınca. Gitsrima yazdığında nazikce geri çevirmistim ama bu sefer vazgeç kanka manyak olursun bak diyerek engellemek zorunda kaldım. Hiç cevabına karşılık verip seviyesine düşecek durumda değildim yani =)
10 liralık ilana da yazıyor 10.000 liraliga da.. Ilginç bir karakter. Hayır elinde işe yarar birşey de yok. Ayna tarak, çakı çakmak misali.. bir custom gitar var sanırım, kimden geçtiyse eline artık..
Raketle, çakmakla, kol saatiyle kahve makinesi, fotoğraf makinesi, gitar, ampli, prosesor, pedal takas etmeye çalışacak kadar da toy aynı zamanda.. ya da ağır trol...

Ben bu durumu biraz da kumar bağımlılığına benzetiyorum.Ya tutarsa ya köşeyi dönersek hesabına bir umutla sürekli kaybettikleri halde devam ediyorlar.Bu başlıkta ele alınan şahsiyet ise herkese alakasız takas teklifine ve sürekli reddedilmesine ya denk gelirse ya tutarsa mantalitesiyle hareket ettiğinden bağımlı gibi başına ciddi bir iş gelmedikçe devam edecek gibi duruyor.

Geri