İlan sahibi güzel saplamış
bu başlıkda baya girişmiş ilan sahibinie . ayrıca öğrendigime göre asıl adı yiğithanmış . ilanın birinde öyle hitab etmişler oda düzeltmemis
İlan sahibi güzel saplamış
bu başlıkda baya girişmiş ilan sahibinie . ayrıca öğrendigime göre asıl adı yiğithanmış . ilanın birinde öyle hitab etmişler oda düzeltmemis
Bu da iyiymiş.İlan sahibi güzel saplamış
herkes ezberlemiş 🙂Beğendiğiniz ürün olursa söyleyin eksiğini fazlasını değerlendirelim. 🤣
Hahaha cevap harika.Gitarima, amfime, fotoğraf makineme, lensime ve kahve makineme aynı mesajı ısrarla yazmış efsane. Hangi piyasanin ilanına girsem en baş yorumda kendisi..
175722 eklentisini görüntüle
Kişileri de unutuyor sürekli kopyala yapıştır yapınca. Gitsrima yazdığında nazikce geri çevirmistim ama bu sefer vazgeç kanka manyak olursun bak diyerek engellemek zorunda kaldım. Hiç cevabına karşılık verip seviyesine düşecek durumda değildim yani =)Hahaha cevap harika.
Ben bu durumu biraz da kumar bağımlılığına benzetiyorum.Ya tutarsa ya köşeyi dönersek hesabına bir umutla sürekli kaybettikleri halde devam ediyorlar.Bu başlıkta ele alınan şahsiyet ise herkese alakasız takas teklifine ve sürekli reddedilmesine ya denk gelirse ya tutarsa mantalitesiyle hareket ettiğinden bağımlı gibi başına ciddi bir iş gelmedikçe devam edecek gibi duruyor.Tek Bir Tel Toka Sayesinde Hayalindeki Evi Alan TikToker'ın Hikayesini Okuyunca Epey Şaşıracaksınız!
Tek bir tel toka sayesinde ev alan kadının enteresan yolculuğu için buyurun...onedio.com
Abi üniversitede kızlar teklif ediyormuş diye duydum, doğru mudur?Nihayet manyetik ilanıma (!) takas teklifi geldi kendisinden.
Engelledim 🤣