Buyur? 🤣Abi üniversitede kızlar teklif ediyormuş diye duydum, doğru mudur?
Buyur? 🤣Abi üniversitede kızlar teklif ediyormuş diye duydum, doğru mudur?
Kusura bakmayın, yanlışlık olmuş deyip geri de basmıyor, tam gaz devam hadsizlige =)
İlan arkadaşımın. Devamında telefonda tartışmışlar hatta 😀Kusura bakmayın, yanlışlık olmuş deyip geri de basmıyor, tam gaz devam hadsizlige =)
Ağır küfür yiyecek, az kaldı.
O kadar bezdirdi ki birisinin ilanının altına tam teklif yazacağım bir bakıyorum Ülkü E. yazmış ve ben vazgeçiyorum. Çok beğenmiş olsam bile bu şahıs yüzünden üründen soğuyorum.
Hatta takas teklif edilen tüm ürünlerimizle dövelim. Ses kartı, gitar, pena, baget. 😀Gidip dövelim.
Deri eldivenlerimizi giyelim ortaya alıp dövelim. Üstsüz şekilde, sonra üstüne işeyelim 😁
Yandaş basın kesin haber yapar bunu.
Hocam muhtemelen insanları trollüyor, başka bir açıklama bulamıyorum. Ne zaman ilan açsam yazıyor, başka ilanlarda da görüyorum. Hoş bir durum değil, kafasına sıkarlar böyle devam ederse 😀Bence sağlam bir dayak yiyecek ters birinin ters bir gününe denk gelip.. laftan ve seviyeli bir yaklaşımdan anlamayan bir tip olduğu ortada çünkü...
Hocam muhtemelen insanları trollüyor, başka bir açıklama bulamıyorum. Ne zaman ilan açsam yazıyor, başka ilanlarda da görüyorum. Hoş bir durum değil, kafasına sıkarlar böyle devam ederse 😀
Milf galiba 😂😂😂😂😂Kadın mı erkek mi bu kişi ? Yaşlı mı ?