Sovyet tipi reaktörlerin kontrol rodlarında grafit var diye biliyorum,yanlışsa düzeltin lütfen.Piyasa dengeleyici unsuru gibi… rbmk daki bor çubuğu mübarek.umarım patlamaz ya da patlatmaz.
Sovyet tipi reaktörlerin kontrol rodlarında grafit var diye biliyorum,yanlışsa düzeltin lütfen.Piyasa dengeleyici unsuru gibi… rbmk daki bor çubuğu mübarek.umarım patlamaz ya da patlatmaz.
Şu an şaşkınım gerçekten. Müzikle uğraşan insanların sakinliğinden kaynaklı bu kadar rahat hareket ediyor olabilir ancak gerçek adı ve soyadı gözüküyor ise başına gelebilecek şeyleri düşünememesi tamamen kendi aptallığı bence. Uğraşmamak en iyisi elbet ama susmak da bir çözüm değil, baksanızza bütün forumu delirtmiş eleman, biri çıkıp kafasına sıkar bu gidişle 😀Troll olmadığını söyleyebilirim. Gereksiz darlamaları sebebiyle kendisiyle alay eden bir arkadaşıma, özelden ulaşıp tehdit etmişliği dahi var. Telefonu, eşgali bana ulaştı. Asıl ismi ilanda yazan da değil. Saçma diyaloglara girmemek için basın engeli geçin.
Aynen var öyle tipler.. zamanında bir tanıdığa özür diletip davasini çekmeyen boş beleş bir tip bile gördük.. ki arkadaş sonuna kadar sovmekte haklıydı =)Dikkat edin de burada yazdıklarınızda hukuki malzeme vermeyin vatandaşa, uğraştırmasın sonra 🙂
Hemen ulaşıyorum kendisineMilf galiba 😂😂😂😂😂
Hocam bahsi geçen arkadaşla ben telefonda tartıştım. Telefon görüşmelerini kayda alıp savcılığa şikayette bulunuyor kendisi sanırım burdan ne çıkarsa kardır kafasında küçük bi dünyası var.Dikkat edin de burada yazdıklarınızda hukuki malzeme vermeyin vatandaşa, uğraştırmasın sonra 🙂
Furkan'mı len yoksa o? Twitter fenosu bonus Furki 🙂Hocam bahsi geçen arkadaşla ben telefonda tartıştım. Telefon görüşmelerini kayda alıp savcılığa şikayette bulunuyor kendisi sanırım burdan ne çıkarsa kardır kafasında küçük bi dünyası var.
Hemoglobini yüksek bir arkadaşımız. 🤣Yazdığım son cevapta git işine gibi bir şey deyip engellemiştim. Sonra arayıp sen bana git işine diyemezsin ben üstün kanlıyım falan dedi. Bence hasta.
Yok hocam Yiğithan ismi. Her türlü bilgisi de elimde mevcut. Beyfendinin nemalanabileceği şeyler yazmayayım buraya ama özelden yazayım diyen varsa her şeyi konuşuruz. 😅Furkan'mı len yoksa o? Twitter fenosu bonus Furki 🙂
Furkan'mı len yoksa o? Twitter fenosu bonus Furki 🙂
İşi gücü olmayan, zafer partisi gençlik kollarını kendine mesken edinmiş milliyetçilik kisvesi altında kendini üstün gören bi tip hocam ondandır o. Bi de raket falan takaslıyo işte meşguliyet bu kadar.Yazdığım son cevapta git işine gibi bir şey deyip engellemiştim. Sonra arayıp sen bana git işine diyemezsin ben üstün kanlıyım falan dedi. Bence hasta.
''Fanlarım da artıyormuş hem.'' idolüm valla.
Hocam şu lavuğun soyadı ne bana yazarmısın ben kafaya taktım ankaraya gideceğimde bir buluşup forum için özel bir röportaj yapmak istiyorum kendisiyle telefon numarası zaten meccut elimde sadece soyadı lazımYok hocam Yiğithan ismi. Her türlü bilgisi de elimde mevcut. Beyfendinin nemalanabileceği şeyler yazmayayım buraya ama özelden yazayım diyen varsa her şeyi konuşuruz. 😅
özel mesaj seçeneği var mı forumda?Hocam şu lavuğun soyadı ne bana yazarmısın ben kafaya taktım ankaraya gideceğimde bir buluşup forum için özel bir röportaj yapmak istiyorum kendisiyle telefon numarası zaten meccut elimde sadece soyadı lazım
sahibinden bunu nasıl engellemiyor hocam bunu anlamış değilimbaşlığı görünce kahkaha attım hala hayatta şahıs her ilanda var abartısız