iki içi dışı bir kişi
Aklıma Gibi'de Ersoy'un alacağı karşılığında çince dövme yaptırması geldi
Ersoy hep iyi niyetinden kaybediyorAklıma Gibi'de Ersoy'un alacağı karşılığında çince dövme yaptırması geldi
Ersoy hep iyi niyetinden kaybediyor
Ersoy bakılması zor bir bitkiErsoy hep iyi niyetinden kaybediyor
bugün itibariyle bu duyguyu yaşama şerefine nail oldum… anlatacaklarımı kelimelerle ifade etmem gerçekten çok zor, dövme ile takas yapsaydık düşünebilirdim… 🤣🤣Anlamıyorsunuz
177945 eklentisini görüntüle
dövme takası.. takas.. dövme… HAHAHAHDHWHDHAHDHWHDHH
Papatya cayi mi ictin birader.Benim bir ilanıma yine yazdı kendisi. Bu sefer konuştuk, anlaştık, sonra daha yakın bir arkadaşımdan, doğrudan nakit teklifi gelince kendisi ile olan alışverişimi iptal ettim.
İletişimi düzgün, saçma diyaloglara girmeyen kibar birisi. Abartılı bir fiyatlandırması var ama tek tek elden çıkması bir miktar sürecek bir ton malzemeyi verip iki gitar alma senaryosu olduğu için bana o an makul gelmişti.
Özetle, sahibinden üzerinden gelen onlarca mesajın devamında, ilk defa ciddi alışveriş niyetimin sonunda söyleyebilirim ki; sığır bir insan değil. Fiyatları biraz absürd. Ama ticareten kafanıza yatıyorsa alışveriş yapılabilecek, saçma muhabbetlere girmeyen bir adam. Muhtemelen rahat elden çıkartılabilir bir ürün için kendisiyle alışveriş yapmam ama denk gelirse de konuşurum, değerlendiririm. Bir antipatim kalmadı. Herşeye yazması, her ürününüzün altında görmek irite edici tabi.
Ama çok da tepki göstermek manasız geldi bu deneyimimden sonra. Sanki sahibindende saçma sapan fiyatlara saçma sapan ürünler satmaya çalışan bi yığın insan yokmuş gibi...
Papatya cayi mi ictin birader.
Kesinlikle takas istemediğini belirttiğin ilanlara yazdığı durum can sıkıcı olabiliyor. Onun haricinde portfolyosundaki en iddialı çalışması stajyer güzel sanatlar öğrencisi seviyesinde vasat bir dövme olan adamın binlerce dolarlık ekipmana dövme takası istemesinden absürt ya da rahatsız edici değil hakikaten.Benim bir ilanıma yine yazdı kendisi. Bu sefer konuştuk, anlaştık, sonra daha yakın bir arkadaşımdan, doğrudan nakit teklifi gelince kendisi ile olan alışverişimi iptal ettim.
İletişimi düzgün, saçma diyaloglara girmeyen kibar birisi. Abartılı bir fiyatlandırması var ama tek tek elden çıkması bir miktar sürecek bir ton malzemeyi verip iki gitar alma senaryosu olduğu için bana o an makul gelmişti.
Özetle, sahibinden üzerinden gelen onlarca mesajın devamında, ilk defa ciddi alışveriş niyetimin sonunda söyleyebilirim ki; sığır bir insan değil. Fiyatları biraz absürd. Ama ticareten kafanıza yatıyorsa alışveriş yapılabilecek, saçma muhabbetlere girmeyen bir adam. Muhtemelen rahat elden çıkartılabilir bir ürün için kendisiyle alışveriş yapmam ama denk gelirse de konuşurum, değerlendiririm. Bir antipatim kalmadı. Herşeye yazması, her ürününüzün altında görmek irite edici tabi.
Ama çok da tepki göstermek manasız geldi bu deneyimimden sonra. Sanki sahibindende saçma sapan fiyatlara saçma sapan ürünler satmaya çalışan bi yığın insan yokmuş gibi...