umay rap alt yapılı bir albümle dönüyomuş!..zaten bunun sinyallerini son albümde vermişti.
bkz:"yok yok"
merakla bekliyoruz..
merakla bekliyoruz..
pishmaniye demiş ki:Yüreklerinin en düşsüz yerinde
Öyle apansız kalakaldım.
Ben kötüyüm, erdem kimin adı?
Bir bıçakla rüzgar sokarım içime,
Sonra iyileşeceğimi söylerim.
Cam kırıklarının üzerinde sevişmekten bıktım derim.
Az acıyı arıyordum, kendi kanımı içiyordum derim....
pishmaniye demiş ki:umay rap alt yapılı bir albümle dönüyomuş!..zaten bunun sinyallerini son albümde vermişti.
merakla bekliyoruz..
Açıkçası Emre Aydın resmen şarkının içine etmiş..yelkenim_dusoldu demiş ki:hareket vaktini emra aydından duyana -daha ii söylemiş emre- diyebilir ama yıllar önce umay umaydan dinlediğimde şarkıyı feci bir duruma düşmüştüm.. hala daa sıkılmadan dinliyom.. emre aydın sadece kendi yorumuyla hızlandırmış şarkıyı.. o şarkının slow havası bambaşkadır..
albüm için rap tarzı denmiş.. umaya gitmez bence.. en azından geçmişte yaptıklarına saygısızlık eder kanımca.. ÖZÜNE GERİ DÖN UMAAYYYY....
biletix'ten baktm 14 aralıkta balansta sadece cem adrian var. umayla ilgili bişe yok.. eminmisin çünkü ona göre istanbula gidicem,dımdızlak kalmıyalım 8O 🙂Buzdan_kanaT demiş ki:ve Umay Umay Cem Adrian ın yeni albümünün tanıtım gecesinde,Cem le sahneye çıkıp "Bana özel" isimli şarkıyı beraber söyleyecekler.Nerelerde bu kadın diyenlere duyurulur..
14 aralık Balans.
Belirttiğim gibi sadece "bana özel"adlı şarkıyı seslendirecekler birlikte.Yani tutupta,Cem Adrian ın yeni albümünün tanıtım gecesinde,Umayla Cem bana özel şarkısında düet yapıcaklar diye bi yazı olmaz dimi🙂antipiriz demiş ki:biletix'ten baktm 14 aralıkta balansta sadece cem adrian var. umayla ilgili bişe yok.. eminmisin çünkü ona göre istanbula gidicem,dımdızlak kalmıyalım 8O 🙂Buzdan_kanaT demiş ki:ve Umay Umay Cem Adrian ın yeni albümünün tanıtım gecesinde,Cem le sahneye çıkıp "Bana özel" isimli şarkıyı beraber söyleyecekler.Nerelerde bu kadın diyenlere duyurulur..
14 aralık Balans.
saygılar.....