fuckinick demiş ki:jeff loomis (nevermore) genelde schecter c-7 hellraiser kullanır
7 telli sağlam,fiyatı da gayet güzel olan bir gitardır
http://www.musiciansfriend.com/prod...tring-Electric-Guitar?sku=513080&src=3SOSWXXA
fuckinick demiş ki:jeff loomis (nevermore) genelde schecter c-7 hellraiser kullanır
emg manyetikli, set neck maun govdeli gul gibi gitar işte, seni bu yoruma iten nedir?? cok merak ediyorumanti-social demiş ki:jeff loomis gibi bir adama yakışmayan bir gitar
Flareos demiş ki:emg manyetikli, set neck maun govdeli gul gibi gitar işte, seni bu yoruma iten nedir?? cok merak ediyorumanti-social demiş ki:jeff loomis gibi bir adama yakışmayan bir gitar
NOT: Linkteki Hellraiser degil blackjack...
wodyy demiş ki:michel angelo nun kullandığı 4 lü gitarın markası ne bilen var mı öyle tanıdık bi markaya benzemiyor ayrıca o gitar bana demir den yapılmış gibi geldi bilgisi olan var mı
masterofpuppetsasd demiş ki:burdaki jackson nasıl bişey.kafada professional yazıyo.yekpare.bir humbucker bir single....boyle bi model daha once gordunuz mu?
Flareos demiş ki:Abi adam öyle bir gitar istemiş ki shecter adama öyle bir gitar yapmıs... Gitar sevk meselesidir, adam rosewood seviyordur mauncudur, nt yerine bir govde istiyordur zevklerine gore hellraiser cıkmıstır...
ayrıca onun elindeki hellraiserin de sana bana satılan hellraiserle aynı olmadıgını az cok tahmin edebiliyoruz... ediyoruz degil mi 🙂
melihbozkurt84 demiş ki:çilekeşte alinin kullandığı esp yanılmıyorsam gibson değil.
washburn ünde modelini hatırlamıyorum ama washburn ün tek 7 tellisi olması lazım.zaten ucuz bir gitar amerikada 190$ filandı.türkiyede 700$ diyolar.bir ara amerikadan getirtmeyi düşünmüştüm.
bu arada bildiklerim
metallica ==> genelde ESP ama saymakla bitmez.😀
OmniaMovens demiş ki:herşeyi kullandılar
Jamesin Telecasteri var aynı zmanda bilirsiniz çeşitli akustikler fender vs vs.. onun dışında ESP , Gibson , Jackson
Kirk zaten Fender Strato kullanmış, Ibanez , Gibson 🙂 , Jackson , ESP hespi elden geçmiş başka kullanmış mı bilmiyorum
Cliff sadece ve sadece Ario Pro II ve bi gitar daha kullanmış hatırlamıyorum.. ve böyle bir insanın tek gitarı olması daha farklı bişey katıyor ona 🙂
Jason ve Robert ta genellikle Fender , rob bazen ibanez , jason ın da aria sı olması lazım bi tane başka bilmiyorum
Mustaine de sadece Jacskon diye biliyorum tabi metallica da iken..
PuNcHiE demiş ki:OmniaMovens demiş ki:herşeyi kullandılar
Jamesin Telecasteri var aynı zmanda bilirsiniz çeşitli akustikler fender vs vs.. onun dışında ESP , Gibson , Jackson
Kirk zaten Fender Strato kullanmış, Ibanez , Gibson 🙂 , Jackson , ESP hespi elden geçmiş başka kullanmış mı bilmiyorum
Cliff sadece ve sadece Ario Pro II ve bi gitar daha kullanmış hatırlamıyorum.. ve böyle bir insanın tek gitarı olması daha farklı bişey katıyor ona 🙂
Jason ve Robert ta genellikle Fender , rob bazen ibanez , jason ın da aria sı olması lazım bi tane başka bilmiyorum
Mustaine de sadece Jacskon diye biliyorum tabi metallica da iken..
Jason Newsted Sadowsky bass kullanır 😉
Hatta ve hatta Megadeth'in ilk iki albümünü de o meşhur Bc Rich Bich'i ile kaydetmişti Mustaine.masterofpuppetsasd demiş ki:dave mustaine metallica günlerinde bc rich bich kullanırdı.daha sonra jackson a gecti.