Clickboy demiş ki:John Frusciante'in konserlerde sıkça kullandığı bir strat var. Hatta 2 gün önce Live Earth'e de o gitarla çıkmıştı. üzerindeki deseni çok hoş. Acaba o desenin bir karşılığı var mıdır yoksa custom bir olay mı? ve de Bu strat'ın modeli varsa spesifik özelliklerini bilen var mı?
ygt demiş ki:manyetiksiz o gitar nasıl çıkıyor ses ya 😀
unchosenone demiş ki:evet bende çok seviyorum o elemanın gibsonını. kim sevmezki hemm?
ZebulaH demiş ki:Şakirada da pembe simli bi fender vardı. 😀 Tvde gördüm ama strattı sanırım.Ah böyle bi hatun, manitam olacak sıkılmadan sabah akşam gitar çalarım. 😆
ygt demiş ki:almora gitaristi ne kullanıyor sanki klipte charvel yazısını gördüm gibi ama yanılıyo olabilirim
demonsuck demiş ki:ZebulaH demiş ki:Şakirada da pembe simli bi fender vardı. 😀 Tvde gördüm ama strattı sanırım.Ah böyle bi hatun, manitam olacak sıkılmadan sabah akşam gitar çalarım. 😆
ewt pembe strat ama simli gibi parlıo...
PhoibosApollon demiş ki:Shakira dahildir o fiyata.
ZebulaH demiş ki:Şakirada da pembe simli bi fender vardı. 😀 Tvde gördüm ama strattı sanırım.Ah böyle bi hatun, manitam olacak sıkılmadan sabah akşam gitar çalarım. 😆
PhoibosApollon demiş ki:Shakira dahildir o fiyata.