delisiniz ya 🙂
Tasiyici_Cats demiş ki:derslerde yerine imza atanlar olduğu sürece benim gibi öküz uykusuna yatanlarda hep bi aralık bulur 1-2 saat fazla uyku için.uyurum iyi uyurum hatta biz kız arkadaşım vardı saçıyla oynayınca uyuyordu sanırım iyi uyurum ve iyi uyuturum acaip uyutuyordum 🙂
marzaleka demiş ki:vallahi benim saçımla oynansa uykum gelmez,aksine sinirlenir cin gibi olurum...
oyluMert demiş ki:benim erkek arkadaşımda sinir olur....bu erkeklerin tipik özelliği bence,uyuz olurlar saçlarının bozulmasına,karıştırılmasına falan 😀
26 yaşındayım lise dönemi hariç saçımın daha 3cm i geçtiğini hatırlamam 😀 nefret ederim uzun saçtan ve kısada olsa saçımla oynanmasından.bu mevzuyu arkadaş ortamlarında dillendirdim saçı az olan(kel yani) bi eleman saçıyla oynandığında uyuduğunu söyledi.saçı olmadığını biliyoruz ama o iddacı bakalım bu gece kafaları çekip deneyeceğiz hakkat uyuyor mu diye 🙂 ortada iddaalar bile var sonuçları ayılınca yazacam 😀 gerçi kafasıyla kim oynayacak o belli değil ve bana yıkılcak gibi du bakalım 😀cesareborgia demiş ki:oyluMert demiş ki:benim erkek arkadaşımda sinir olur....bu erkeklerin tipik özelliği bence,uyuz olurlar saçlarının bozulmasına,karıştırılmasına falan 😀
Ya bu erkeklerdeki saç meselesi çok derin mesele oylu kardeş 🙂 Yani erkeklerdeki saç olayı,onların(bizim) ergenlik dönemlerinde önemli gördükleri çekicilik unsurudur.
Acaba insan ömrüne ortalama 60 yıl dersek, bunun ortalama kaç yılı uykuda geçiyor..
Tasiyici_Cats demiş ki:26 yaşındayım lise dönemi hariç saçımın daha 3cm i geçtiğini hatırlamam 😀 nefret ederim uzun saçtan ve kısada olsa saçımla oynanmasından.bu mevzuyu arkadaş ortamlarında dillendirdim saçı az olan(kel yani) bi eleman saçıyla oynandığında uyuduğunu söyledi.saçı olmadığını biliyoruz ama o iddacı bakalım bu gece kafaları çekip deneyeceğiz hakkat uyuyor mu diye 🙂 ortada iddaalar bile var sonuçları ayılınca yazacam 😀 gerçi kafasıyla kim oynayacak o belli değil ve bana yıkılcak gibi du bakalım 😀cesareborgia demiş ki:oyluMert demiş ki:benim erkek arkadaşımda sinir olur....bu erkeklerin tipik özelliği bence,uyuz olurlar saçlarının bozulmasına,karıştırılmasına falan 😀
Ya bu erkeklerdeki saç meselesi çok derin mesele oylu kardeş 🙂 Yani erkeklerdeki saç olayı,onların(bizim) ergenlik dönemlerinde önemli gördükleri çekicilik unsurudur.
Acaba insan ömrüne ortalama 60 yıl dersek, bunun ortalama kaç yılı uykuda geçiyor..
Nisa demiş ki:marzaleka demiş ki:vallahi benim saçımla oynansa uykum gelmez,aksine sinirlenir cin gibi olurum...
sal kendini bak nasıl uyuyosun 😛 😛 😛
ben üşengeç adamım uğraşamam öyle saçla falan.bi ara rasta furumları ilgimi çekti ma rastalı şahısların kokuları baya bi ürküttü beni aniden vazgeçtim 🙂cesareborgia demiş ki:Tasiyici_Cats demiş ki:26 yaşındayım lise dönemi hariç saçımın daha 3cm i geçtiğini hatırlamam 😀 nefret ederim uzun saçtan ve kısada olsa saçımla oynanmasından.bu mevzuyu arkadaş ortamlarında dillendirdim saçı az olan(kel yani) bi eleman saçıyla oynandığında uyuduğunu söyledi.saçı olmadığını biliyoruz ama o iddacı bakalım bu gece kafaları çekip deneyeceğiz hakkat uyuyor mu diye 🙂 ortada iddaalar bile var sonuçları ayılınca yazacam 😀 gerçi kafasıyla kim oynayacak o belli değil ve bana yıkılcak gibi du bakalım 😀cesareborgia demiş ki:oyluMert demiş ki:benim erkek arkadaşımda sinir olur....bu erkeklerin tipik özelliği bence,uyuz olurlar saçlarının bozulmasına,karıştırılmasına falan 😀
Dostum saçını uzatarak bir değişiklik yap derim.. " Ne yaptın olm sen" diyenlere de "değişiklik aq " dersin 😀 Yakışsın yada yakışmasın nooolcak yahu.. Yapmadım demekten iyidir demi 😀
Bence kel adamın saçıylada uğraşmayın 😀
Saol, bilmiyordum..🙂Alexilahio demiş ki:uyku iyidir