Diyelim ki tanımadığınız uzak bir akrabanızdan size yüklü bir miras kaldı, ne için harcardınız ? 🙂
Diyelim ki tanımadığınız uzak bir akrabanızdan size yüklü bir miras kaldı, ne için harcardınız ? 🙂
Başka bir ülkede yeni bir hayat kurmak için 🙂 Yalnız çıtayı çok düşük tutmuşsun be kardeşim 🙂 1 milyon dolar ne 🙂
O değil de, olmayan paranın muhabbetini ne güzel yapıyoruz. 😀
Turkiye'de sehirden uzakta arsa olmaz @kogan Sehirden uzakta ya baska bir sehir olur ya da metro bekleyen TOKi evleri. Kendini Kanada'da sanan adama 1 milyon dolarlik servet yaramaz sen strat koleksiyonuna devam edecen mecbur. Yalniz milyon dolarin olsa da sen sen ol ibanezŞehirden uzakta bir arsa alır, çiftlik kurarım.
Yok yahu, her şey için böyle, hayal kurmak güzel şey. Ama olan var olmayan var şimdi... 😀 Zenginler bunları okuyup "Lanet olası fakirler HAH HAH HAH nah alırsın o arsayı HAH HAH HAH!" derler mesela benim yazdığımı okuyup. 😀 Ben bunları da hayal edip depresifleşiyorum. 😀Başlıkları baltalayanlara bizim orada iyi gözle bakmazlar 😀
kimse de seninkini sormamış mı, sen de yazsana sen napardın o kadar konu açmışsın 😀Diyelim ki tanımadığınız uzak bir akrabanızdan size yüklü bir miras kaldı, ne için harcardınız ? 🙂
1 milyon dolarlik basligin nesini baltalayacagiz yahu bir rezidans projesinde 3+1 ev aldin mi bitti para zaten. Ustune 1000 lira aidat verip kirada oturur gibi kendi evinde kalacaksin 200 metrekare havuzu 500 goril ile paylasacaksin ve komsular kiziyor diye hala 5 wattlik amfiyi attenuatorla kullanip metrobuse akbil basacaksin. Niye ? Cunku ev alinca geriye tuplu sahin parasi kalacak.Başlıkları baltalayanlara bizim orada iyi gözle bakmazlar 😀
Yok yahu, her şey için böyle, hayal kurmak güzel şey. Ama olan var olmayan var şimdi... 😀 Zenginler bunları okuyup "Lanet olası fakirler HAH HAH HAH nah alırsın o arsayı HAH HAH HAH!" derler mesela benim yazdığımı okuyup. 😀 Ben bunları da hayal edip depresifleşiyorum. 😀
kimse de seninkini sormamış mı, sen de yazsana sen napardın o kadar konu açmışsın 😀