Dayanamadım gittim bugün aldim
😀
Epiphone Korina 1958 Flying V
Yahu öncelikle mutluluktan ucuyorum gitar var ya 10 numara karizma
🙂
Ama önemli olan elbette bu degil..
Taktim blackstara. (Bundan sonra anlatacaklarim aslında tipik bir gibsonu tarif etmeye calismam sadece ben çok o soundu bilmediğim bilsemde değer vermedigim için bugun tanistik ve geç kalmamdan çok pismanim ve çok
mutluyum tanistigima )
Bridge: İstedigimin aksine baya bi cok tok ama o PRS gibi tizlikten dagilmiyor soundu o M. Kelly gibi karaktersiz de değil. (
@hackeiommi ) (Allahım daş oldum yazamıyom
😀 )
Beklentimden biraz daha yumuşak prsle M. Kellyle metale gactigim tonda gendisiyle hard rock yapiliyor bu beni daha da çok mutlu ediyor iste istediğim sound diyorum.
Hi gain but not metal
🙂
Ayni ampli ayni eq ama bu sefer iste o güzel ton
🙂
Biraz eq ile oynayarak alnico manyetikleri tam istediğim sounda oturtuyorum ve uçuyorum
🙂
Neck: Abi elime alaym USA gibsonı (çift hane fiyati olanlari demiyom herhalde
😀 )
buyur sana ayni neck
🙂
Abi bu soundu ben gelimeylen darif edemiyorum coooh güzel
🙂
İste o vintage gibson soundu o koyu ve cream gibi akan neck ve benden gelen sacma dogaclama sololar
😀
Abi sanki kendiliginden tslemişsin boostlamışsin yikamissin yaglamissin cek switchi necke gir soloya demissin abi ben öldüm o koyu tona öldüm öldüm.
🙂
Gold hardwarei, muthis goruntusu anlatmıyorum gıskanırsıniz
😀
Bana foruma nasil ses kaydı yukleyecegimi anlatın da bi kayıt atayim size 120 saniyelikten
🙂
Sevgiler
🙂
Kadıkoye de gelin ha cumartesi
🙂
(Not: Abi benim olayım buymuş bu alnico manyetiklerin sıcaklığı vintageliği beni benden aldı
🙂 )