Çok başarılı, hayırlı olsun 🙂
Abi profil fotoğrafındaki benim deme sittin sene inanmam sen olamazsın o 😀
Abi ben hep bilincaltimda seni o fotondaki film karakteriyle bagdastirmisim boyle sakalli ve kalipli bir yuz gorunce şoklardayım 😀Niyeymiş o 😀
@hackeiommi aynen katılıyorum 😀Abi ben hep bilincaltimda seni o fotondaki film karakteriyle bagdastirmisim boyle sakalli ve kalipli bir yuz gorunce şoklardayım 😀
Furkan'ı deşifre ettin eee artık sıra sende 🙂)
Abi ben hep bilincaltimda seni o fotondaki film karakteriyle bagdastirmisim boyle sakalli ve kalipli bir yuz gorunce şoklardayım 😀
Buluşmaya getirebilirim belki gitari bakariz? @Vanhalen_1 @hackeiommi
Valla abi stüdyoya gidelim nabicaz cay bahcesinde 😀
Kemiği filan bilmem de yüz yuvarlak olayını bizzat bir arkadaşta gördüm. Çocuk eridi bitti, 20 kg civarı verdi, bacaklar çöp, göbek yok,boy da 185 civarı yüz hala aynı. Harbi çok ilginç insanlarsınız.
Sürekli profil foto değişip duruyor uğraşmayın yahu ! Evet, çok ilginçsiniz Plutonlu musunuz,Marslı mısınız bir fikrim yok. Ben de öyle birşey olmuyor bildiğin sönüyor yüzüm 🙂
Ben gitarıylan cay bahçesinde hava attı yok efendim kız düşürmeye calisti dedirtmem genç 😀
Herkes bu işe özenip iki akor basalım iki doğaçlama atalım hız düşürelim diye başlarken biz müziğe sevdamizdan girdik bu yollara yedirmek uleeeyyn!!! 😀😀