Sollovox yine tartışacaksak önceki gibi olmasın.Sana şekilsel saygı göstereceğim,aynısını senden de bekliyorum.Buna hakkım da var.Tartışma arasında bana adresini verip "gel kavga edelim" çağrısında bulunma,inan ki insanlar buna gülüyor,ikimizi de çocuk sanıyor,bunu aldığım özel mesajlardan biliyorum.
Senin kapitalist toplum değerlerinden neyi kastettiğini anlıyorum.Üretimi ve emeği kastediyorsun,zira benim bunlara saygı gösterdiğimi önceki mesajlarımdan anladın.Yanıldığın nokta şu;bunlar kapitalist toplumun değerleri değildir,aksine emeği ve ekmeği komünist toplumlar da en az kapitalistler kadar yüceltmiştir.Bir işçinin bütün gün ter içinde,perişan düşene kadar emek harcayarak toplumun ihtiyaçlarını gidermesi benim için çok değerlidir.Benim için o emekçi,içki masalarında hayatın anlamsızlığından dem vuran sözde "rocker"lardan daha değerlidir.Bu sözde rockerlerı toplumdan at hepsini öldür,toplumun yaşamında hiçbir şey değişmez,ama o işçiyi yok edersen toplumun temelleri sarsılır.Sence bu insanlardan hangisi daha değerli?Hangisinin yaşamı daha erdem dolu?
Son olarak şunu da ekleyeyim ben kapitalizmi reddetmekten değil,onu AŞMAKTAN yanayım.