Vita (Hard Rock/Metal) - Ankara

bende kadircana katılıyorum(çağrının masterı solemesi pek ii olmadı 😉 ) ayrıca ana vokal biraz daha doğal olursa herşey çok daha güzel olur 😉

tam gaz devam beyler :metalhead

bizi dinlemeye gelen,yorumlarını yazan herkese çok teşekkür ederim.
sevgili pınar hasta hasta geldin sana ayrca teşekkür ederiz..inşallah en yakın zamanda iyi olursun..
deep inside,yorumlarınızı dikkate alıcaz güzel bi geceydi tebrikler..daha nice konserlere hep beraber ....
arkama A3 kağıdına yazılmış VİTA afişini kim yaptıysa eline sağlık.gerçi tahmin edebiliyorum ama 😀 güzel bi süpriz oldu gerçekten...

asılan afiş gerçekten sürpriz oldu.ve de çıkarınca pastel boyayla(ya da benzeri bi boya) yapıldığını farkettim.belli ki emek harcanmış.çok teşekkür ederiz hazırlayan arkadaş(lar)a.saklıyorum afişi

hasta halde gelip dinleyen pınar'A teşekkür etmek boyun borcu zaten 😛

ayrıca desteğinden dolayı Gökhan'a da çoook teşekkür ederim

Beyler bence gayet iyidiniz ama iki konserdir gozume carpan bi eksik var soylemek isterim..

Çagrıyla dier gitaristinizin gitar tonları cok uyumsuz. Sanki iki gitar deilde iki farklı muzik aleti varmış gibi.. Birinde bas çok tiz az, diğeri tam tersi.. Bazen çagrının gitarı cok rahatsizz edici bi tonda oluyo ve surekli arka planda kalıyo.. Eger bunu duzeltirseniz çok daha iyi olacaktır eminim..

Gayet iyidiniz beyler.. Umarım yine aynı sahneyi paylaşırız.. Başarılar..

haklısın aksilik oldu...ben basları kıstığım halde halaa farketmedi.tommaister'a çağrıyı duyamadığımı söyledim ama ona da tepkisiz kaldı sanırım...
ama olsun bunlar işin tuzu biberi...zamanla herşey daha güzel olucak.eksikler giderilecek...
teşekkürler...

DeadLead demiş ki:
Beyler bence gayet iyidiniz ama iki konserdir gozume carpan bi eksik var soylemek isterim..

Çagrıyla dier gitaristinizin gitar tonları cok uyumsuz. Sanki iki gitar deilde iki farklı muzik aleti varmış gibi.. Birinde bas çok tiz az, diğeri tam tersi.. Bazen çagrının gitarı cok rahatsizz edici bi tonda oluyo ve surekli arka planda kalıyo.. Eger bunu duzeltirseniz çok daha iyi olacaktır eminim..

Gayet iyidiniz beyler.. Umarım yine aynı sahneyi paylaşırız.. Başarılar..

yapıcı eleştirin için çok teşekkürler. daha önce de uyarı gelmişti bu konuda. dikkat edicez bundan sonra

aslında bu konuda biraz tonemeister hatası çok son gruplara doğru baya ilgisiz davranıldı neyse umarım bi dahakine böyle bi sorun yaşanmaz.

afisbu2dur6gw.jpg

Bu konserde sizleride görmek birlikte eylenmek kafa sallamak üzere.Destekleriniz için sağolun...Bekliyoruz...

cilekessh demiş ki:
arkadaslar nerdesiniz konser fln varmı fırtına öncesi sessizlik mi nedir kolay gelsin

şu ara yeni repertuarımızla uğraşıyoruz. hızımız düştü biraz. şehir dışında bulunan elemanımız var. yakında yine başlarız faaliyete umarım. ilgin için sağol cilekessh 😉 sizin konserde coşmak üzere.. 😀

drumscat demiş ki:
cilekessh demiş ki:
arkadaslar nerdesiniz konser fln varmı fırtına öncesi sessizlik mi nedir kolay gelsin

şu ara yeni repertuarımızla uğraşıyoruz. hızımız düştü biraz. şehir dışında bulunan elemanımız var. yakında yine başlarız faaliyete umarım. ilgin için sağol cilekessh 😉 sizin konserde coşmak üzere.. 😀
tamam abi biz bekliyoruz her zaman ilgiliyiz abi unutmayız vita yı buyur bekleriz konsere 😉 cosalım azalım eywallah

walla hepiniz hakkında cok sey yazmak isterim ama ne yer ne de zaman war neyse hepinizin teker teker yeri ayrı ben de alper ya garage konsrindeki mikrofon wakası içn tekrar kusura bakma konserlerinizi sabırsızlıkla beklior sizi cok sewioruz BLooD POLLUTION-vocal...

Geri