Ne tarz müzik dinlediğinizi, hangi grupları çalmak istediğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Fender kullandığınızı düşünerek çok sert tarzda müzik yapmadığınızı varsayıyorum. Benim önerim bütçeniz yeterse Blues Junior olur. Bütçeniz düşükse Champion amfiler tatmin edebilir.İki urunde mi uygun olmaz ? Onerin nedir peki ?
Ne tarz müzik dinlediğinizi, hangi grupları çalmak istediğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Fender kullandığınızı düşünerek çok sert tarzda müzik yapmadığınızı varsayıyorum. Benim önerim bütçeniz yeterse Blues Junior olur. Bütçeniz düşükse Champion amfiler tatmin edebilir.
Dinlediğim tarzlar blues ,rock yanı bu yelpazede olan sound lar .champian baktım ancak pek öneren olmadı elemistim acikcasiNe tarz müzik dinlediğinizi, hangi grupları çalmak istediğinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Fender kullandığınızı düşünerek çok sert tarzda müzik yapmadığınızı varsayıyorum. Benim önerim bütçeniz yeterse Blues Junior olur. Bütçeniz düşükse Champion amfiler tatmin edebilir.
Tesekkur ederim dostum . butcem 1100-1200 TL maksimum. Birinin diğerinden üstün durumunu cozumlesem işte karar vercemDostum bir tık üstü bu.Daha üst model inan söylemekde içimdvercem
medi değil yani. 😒
tesekkur ederim onerin için dostum .bu amfileri de arastircam ama bunu alirsam watt yetersiz olabilir .voc ve cube hakkında bir düşüncen varmi ?Aradığınız amfiler hep modelleyici amfi. Modelleyici amfiler bir süre sonra çok yapay gelmeye başlayabilir. Eğer görürseniz Fender Frontmanları deneyin derim. Vintage tonları bu kadar iyi veren transistörlü amfi azdır.
1100-1200 aralığında lambalı amfi de bulmanız mümkün aslında. Biraz sabirla en azından Fender'in minik 5 wattlık lambalı Champlar'ından da bulabilirsiniz.
tesekkur ederim onerin için dostum .bu amfileri de arastircam ama bunu alirsam watt yetersiz olabilir .voc ve cube hakkında bir düşüncen varmi ?
Vox da Cube da modelleyici amfiler, modelleyiciler konusunda da fikrimi yukarıdaki gibi. Kötü amfiler değil, ama az da olsa kullandıkça yapay gelme ihtimali var.
Sahne almayacaksanız, lambalı Champ 600'ün yetersiz geleceğini zannetmem. Aksine ev kullanımı için ideal bir amfidir. Hatta hesaba kombo Blackstar HT1'i dahi katabilirsiniz. Drive tarafı sarmayabilir, ama clean tarafını sevme ihtimaliniz yüksek. Bu da evde kullanmak için idealdir.
Tesekkur ederim dostum bilgiler için .verdiğin bilgileri göz önünde bulundurcamVox da Cube da modelleyici amfiler, modelleyiciler konusunda da fikrimi yukarıdaki gibi. Kötü amfiler değil, ama az da olsa kullandıkça yapay gelme ihtimali var.
Sahne almayacaksanız, lambalı Champ 600'ün yetersiz geleceğini zannetmem. Aksine ev kullanımı için ideal bir amfidir. Hatta hesaba kombo Blackstar HT1'i dahi katabilirsiniz. Drive tarafı sarmayabilir, ama clean tarafını sevme ihtimaliniz yüksek. Bu da evde kullanmak için idealdir.
bakalım artık onerilerinizi de arastircam.. 🙂5 Watt'ı evde son ses açabilirsen benden sana Blues Junior.
önerin nedir dostum peki ,bu amfiler dışında ?Bence de bütçe böyleyken modellemeli amfi gereksiz olabilir. İyi bir lambalı amfi alınıp ileride birkaç pedalla da takviye yapılırsa gayet güzel olur.
5 Watt'ı evde son ses açabilirsen benden sana Blues Junior.
🙂 tesekkur ederim dostum 🙂Fender Champ'ın biraz da hoparlör çapı yüzünden düşük seste performansı iyidir. Fazla da kırılan, drive üreten bir amfi değil zaten. İşin içinde 1x12 hoparlör olsa dediğin doğru. Eh, "Sesi sonuna dek açabilirsiniz" diye bir şey de demediğim için şimdi Blues Junior'umu rica edeyim 🙂