tam olarak bir lambalı amfin olmaz onu bekleme ama güzel bir alet baya bir amfi modellemesi varArkadaşlar yakında bu amfiyi almayı düşünüyorum lambalı amfi ve pedal alacak bütçem yok ayrıca rock müziğin her türlüsünü seviyorum Blues dan tut metale kadar . Bu sebeple bunu almam benim için iyi olur mu?
Teşekkürler yardımcı olduğun için bir şey daha sormak istiyorum ben stratocaster ile birlikte iyi distortion tonu alırmıyım dört dörtlük olmasada olur yanitam olarak bir lambalı amfin olmaz onu bekleme ama güzel bir alet baya bir amfi modellemesi var
modeli ne gitarınTeşekkürler yardımcı olduğun için bir şey daha sormak istiyorum ben stratocaster ile birlikte iyi distortion tonu alırmıyım dört dörtlük olmasada olur yani
Squier affinity series stratocastermodeli ne gitarın
20x e baktım ama hem mikrofonu 8 inç hemde fiyatı vt40+ göre pahalıVt40 güzel.
O sınıfta fender champion serisi fln var vt20X var onlara baktın mı
BossFender champion serileri güzel değil. Vox valvetronix serisi çok iyidir. Boss katana da bakabilirsin.
Bossa baktıma ama bütçemi aşiyor o halde vt40+ benim için en iyisi galibaFender champion serileri güzel değil. Vox valvetronix serisi çok iyidir. Boss katana da bakabilirsin.
Aynen o da iyi ama bir tık pahalı olabilir aynı boyutu.Fender champion serileri güzel değil. Vox valvetronix serisi çok iyidir. Boss katana da bakabilirsin.
1.6kVt40+'ı kaça buldun?
Bence distortionu iyi deilFender mustang serisi var.
O nasıl bilen var mı?
Fender mustang serisi var.
O nasıl bilen var mı?
Fender mustang serisi var.
O nasıl bilen var mı?