RainingBlood 14 Ağustos 2016 #1 İyi günler. Amfimi kulaklıkla kullanırken boğuk,kötü bir ton alıyorum. Kulalklığım Sony MDR XB450. Sizce sorun nedir ?
İyi günler. Amfimi kulaklıkla kullanırken boğuk,kötü bir ton alıyorum. Kulalklığım Sony MDR XB450. Sizce sorun nedir ?
programci_84 14 Ağustos 2016 #2 Amplifikatörlerin kulaklık çıkışı genelde öyle aman aman ton verecek şekilde değildir zaten. Şahsi kanaatim, dert edilecek bir şey olmadığı yönünde.
Amplifikatörlerin kulaklık çıkışı genelde öyle aman aman ton verecek şekilde değildir zaten. Şahsi kanaatim, dert edilecek bir şey olmadığı yönünde.
kapci42 14 Ağustos 2016 #3 RainingBlood demiş ki: İyi günler. Amfimi kulaklıkla kullanırken boğuk,kötü bir ton alıyorum. Kulalklığım Sony MDR XB450. Sizce sorun nedir ? Hepsini görmek için tıklayın... Kulaklığı tam yada yarım sok girişe bazı amplilerde neden bilmiyorum ama tam sokunca ses ya gelmiyor ya da boğuk geliyor bazılarında ise tam tersi
RainingBlood demiş ki: İyi günler. Amfimi kulaklıkla kullanırken boğuk,kötü bir ton alıyorum. Kulalklığım Sony MDR XB450. Sizce sorun nedir ? Hepsini görmek için tıklayın... Kulaklığı tam yada yarım sok girişe bazı amplilerde neden bilmiyorum ama tam sokunca ses ya gelmiyor ya da boğuk geliyor bazılarında ise tam tersi
RainingBlood 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 kapci42 demiş ki: Kulaklığı tam yada yarım sok girişe bazı amplilerde neden bilmiyorum ama tam sokunca ses ya gelmiyor ya da boğuk geliyor bazılarında ise tam tersi Hepsini görmek için tıklayın... Hocam aynen 2 tane kulaklıkla denedim tam takınca ses gelmiyor yarım sokuyorum girişe o zaman boğuk ses geliyor . Herhalde normal bir şey
kapci42 demiş ki: Kulaklığı tam yada yarım sok girişe bazı amplilerde neden bilmiyorum ama tam sokunca ses ya gelmiyor ya da boğuk geliyor bazılarında ise tam tersi Hepsini görmek için tıklayın... Hocam aynen 2 tane kulaklıkla denedim tam takınca ses gelmiyor yarım sokuyorum girişe o zaman boğuk ses geliyor . Herhalde normal bir şey
RainingBlood 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 O.2. demiş ki: mikrofonlu kulaklık değil, normal kulaklık kullanman gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam mikrofonsuz kulaklıkta kullandım aynı sorun vardı . Sanırsam arada kabin simülasyonu olmadığından oluyor böyle bir sorun
O.2. demiş ki: mikrofonlu kulaklık değil, normal kulaklık kullanman gerekiyor. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam mikrofonsuz kulaklıkta kullandım aynı sorun vardı . Sanırsam arada kabin simülasyonu olmadığından oluyor böyle bir sorun
gretschci 15 Ağustos 2016 #8 RainingBlood demiş ki: Hocam mikrofonsuz kulaklıkta kullandım aynı sorun vardı . Sanırsam arada kabin simülasyonu olmadığından oluyor böyle bir sorun Hepsini görmek için tıklayın... Aynen öyle!
RainingBlood demiş ki: Hocam mikrofonsuz kulaklıkta kullandım aynı sorun vardı . Sanırsam arada kabin simülasyonu olmadığından oluyor böyle bir sorun Hepsini görmek için tıklayın... Aynen öyle!
tee 15 Ağustos 2016 #9 bende de vt40+ var ve kulaklık ile kullanımda aynı problemi yaşıyorum.kulaklık ile kullanımı pek tavsiye etmemekteyim bu yüzden.
bende de vt40+ var ve kulaklık ile kullanımda aynı problemi yaşıyorum.kulaklık ile kullanımı pek tavsiye etmemekteyim bu yüzden.