eve geldim,başlık açık duruyo bişeyler yazcam habire üşeniyorum.acayip yorgunum akşama kadar tepinme koşuşturmaca.
ama değmedi mi?
tabikide değdi.ilk başta hürock gibi mübarek bi olay iyi ki var,iyi ki ben ve burak da öyle veya böyle bi parçasıyız,her nekadar diğer üyeler kadar kendimizi adayamasak ta.
konserdeki ses sistemi felan çok iyiydi,sahne içinde birbirini duyamama problemi oluyo falan oldu bazı gruplarda ama ben yaşamadım öyle bişey.amfilere abanmamak lazım.monitörleri iyi ayarlatmak lazım.ses sistemine laf eden çarpılır.bissürü baba mekandan daha iyiydi.
konserden aşırı keyif aldım.çok fazla kişi yoktu ama biz gelenlerle de gayet eğlenceli,kafa göz sallamalı bir konser geçirdik.
Tarık'ın da dediği gibi önümüzde baya konser dizildi,konserden sonra da eskişehir'den bir şenlikte sahne teklifi geldi,bunu da eklersek 3 şenlik bizi bekliyor,daha sonra finaller gelir zaten,felç,sonra yaz gelicek,çok çalışçaz,dudak uçuklatcak bir performansla geri dönecez yeni sezona.planımız budur.rock bar falan düşünmüyoruz yani şu sıralar.bitmek üzere olan bi beste var onu da tamamlayalım bu sezona yetişebilir sanırım.
konsere gelen herkese teşekkürler,nice hacettepe konserlerine.