Biri Ankara Anadolu mu dedi?...
Atatürk Anadolu Lisesi mezunu var mı yoksa içinizde??? 😀
Biri Ankara Anadolu mu dedi?...
uranyum238 demiş ki:Bizleri yanlız bırakmayan Umut ve Vuslat'a çook teşekkür.Umarım çok sıkılmamışınızdır 🙂
odyssey demiş ki:-umutkolac- demiş ki:arkadaşlar her şeye rağmen çok iiydi tebrikler seçtiiniz şarkılar da cesaret isteyen parçalardı daha iiye gideceene inanıorm cihan a da başarılar ankara anadolu force hehee
😀 sağolasın umutcum....Ankara Anadolu deme abi ya özlüyorum 😢
deerrudolf demiş ki:odyssey demiş ki:-umutkolac- demiş ki:arkadaşlar her şeye rağmen çok iiydi tebrikler seçtiiniz şarkılar da cesaret isteyen parçalardı daha iiye gideceene inanıorm cihan a da başarılar ankara anadolu force hehee
Abi, Ankara Anadolu'nun nesini özlüyorsun. Bırah allaasen yaa... 😆
deerrudolf demiş ki:odyssey demiş ki:-umutkolac- demiş ki:arkadaşlar her şeye rağmen çok iiydi tebrikler seçtiiniz şarkılar da cesaret isteyen parçalardı daha iiye gideceene inanıorm cihan a da başarılar ankara anadolu force hehee
acos demiş ki:parlatma işi burağındır limon yağıda vazgeçilmez malzemesidir 😀