teşekkürederiz eren,duyarlılığın için minnet duyuyoruz.böyle birbirimize arka çıkar,destek olursak müzikle uğraşmak daha keyifli,daha güzel oluyor.
elemelerde seçildiğimiz takdirde dediğin gibi,Hacettepe şenliklerinde sizin grup olsun bengi'lerin grup olsun(misanthrope),aynı sahneyi paylaşmaktan mutluluk duyacağımız dost gruplarımızla beraber çalma şansımız olacak.Neşe coşarız valla. 😛
konsere az bi zaman kaldı,bildiğin üzere epeydir sahne almaksızın çalışıyoruz,ama artık birikimimizi insanların beğenisine sunma zamanı geldi.umarım herkes çok güzel vakit geçirir ve eğlenir.repertuarı özenle seçtik ve insanları metal müziğe doyurmayı hedefledik.ayrıca enstrümental bestemiz "Perseverance" 'ı da çalacağız.grup daha yeni kuruldu,gözümüzü açar açmaz konser tarihi belirlendi,bütün zamanımızı ona hazırlanmakla geçirdik ama ilerde daha fazla besteyi dinleyicilerin beğenisine sunmak istiyoruz.
bu arada eren,talat'a selamlarımı ilet,konsere onu da bekliyoruz mutlaka.ben sizin grupla upload'da dinlemiştim kendisini,çok beğenmiştik,performanstan sonra tebrik etmiştim.hakkaten ankaranın en yetkin davulcularından diyebilirim.
destek olan herkese tekrar teşekkürederim,yeni kurulan grubumuzun ihtiyacı olan birşey,konserden sonra da bolca feedback bekliyoruz ona göre 🙂