tüm yorumlar için çok teşekkürler,the question grubuna da,diğer gruplara da başarılar diliyoruz ve böyle keyifli etkinliklerde yine beraber yer almayı umuyoruz.yakko'ya da çok teşekkür ederiz burdan,o gece gerçekten çok sıcakkanlı ve yardımsever davrandı bizim ilk konserimiz olduğunu öğrendiğinde."ne konuda olursa olsun yardım istemekten çekinmeyin" dedi.minnet duyuyoruz.
acos demiş ki:
bidahaki konser ne zaman söleyin (kuliste saklı kentte çıkarırım sizi diyordu birisi 😀 onada saygılar selamlar bu arada)
o kişi babamdı olum hueheua..
😆 ya adam bomba ya,diyorum ki baba bizi saklıkente çıkar (tanıdık felan falan) diyo ki "torpil yok,sizi bi dinlemem lazım,beğenirsem sorun değil ama oraya öyle rasgele çıkılmaz çaylaklar.önce başka biyerde çıkın,görelim bakalım".dedim madem gel bu akşam dinle,geldi.Sonunda beğenmiş.(çok zor beğenir söyliyim,oğlu felan dinlemez,beni bile acımasızca eleştirir ehehe) özellikle besteyi baya beğenmiş.
Saklıkent olayını bi ara ayarlıcaz ama sağlam organizasyon düşünüyoruz.biraz daha sonra olacak o.onun haricinde şu anda adı belirlenmeyen bi mekanda canlı performans daha var planlarımızda,hatta vize haftamızdan hemen sonra sıvıyacaz kolları.daha sonrasında hedefte hacettepe ve ankara üniversiteleri var,hızımızı iyice almışken ve yaza doğru bestelere ful fors abanmak suretiyle çizgimizi iyice belirginleştirmeyi düşünüyoruz.çok kararlı,azimli ve istikrarlı görüyorum kendimizi,objektif olarak.Özellikle umutun mükemmele ulaşma isteği bizi de kamçılıyor ve daha çok çalışmaya teşvik ediyor.Bu işi seviyoruz ve müzikle-grubumuzla aramızda güçlü bir bağ var.
Biraz kişisel bağlamda anlatmak gerekirse bu konserin benim için önemi bu satırlarda anlatamayacağım kadar büyük.2000 yılında davula başladığımdan beri yegane hayalim,grubumla birgün kalabalık karşısına çıkıp,onları eğlendirmek,belki kafa sallattırmak,belki şarkıların sözlerini tekrar etmelerini sağlamaktı.zira bu pazar günü,yani ilk konserimizde bunu sağladıysak,sayısı önemli olmaksızın;insanların beğenisini topladıysak,alkış topladıysak "a dream came true" der çekilirim ve müziğe daha bir aşkla bağlanırım,tabi böyle birşey mümkünse.