Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herşey güzel gidiyor ve içinizdeki bu heyecan devam ettiği sürece çok daha iyi yerlere gelecek ve yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız gibi gözüküyor
başarılar arkadaşlar..
beyler konsere bazı aptal nedenler yüzünden gelemedim,şu yıldırımın yeni aletinin sesini duyamadım bi 🙁
bu arada sitenize girdim,tek kelimeyle süper olmuş! yine size yakışanı yapmışsınız beyler 😉
burdan tekrar hatırlatayım... forumu takip edipte girmeyen kalmasın! 🙂 www.wellbehaved.net
Saol cagdashcim (schism?!?!?!?!) 😛 size daha guzel bi site hazirlaticaz.Bak buraya yaziyorum 🙂.Bu arada yeni konser haberi yazilmis ama daha tam bi kesinlik yok.Aslinda bi beste olayina girdik.Yakin zamanda duzenleyip studyo kaydi almayi dusunuyoruz.Umarim en kisa zamanda buraya linkini de atariz 😛....
abi adamlar aştı artık... tebrikler well behaved...
ya bi de şu tarih benim sınawlarıma denk gelmeseydi🙁 abi izliycem bi gün de hayırlısı... hele yıldırımı cok merak ediyorum, synth le...
Bizle alakali olmayan bir nedenden dolayi sakli konseri iptal oldu.Yanliz yarin aksam Garage Rock Barda (karanfil) sahne alicaz.Deneme programi gibi bisey olucak.Herkesi bekleriz...
well behaved gerçekten artık çok oturmuş bir grup sahne şovları ile olsuuun çalış şekilleri ile olsun programınızın hayırlara vesile olmasını dilerken keremin daha dikkatli duş almasını dilerim 🙂
Beyler programınız hayırlı olsun,gerçekten çok sevindim duyunca... Piyasada zaten tarzınızda az grup var ve siz Ayhan'ın da dediği gibi (şimdi o etkenleri sayamayayım,Ayhan özetlemiş ztn 🙂 ) kaliteli bir grupsunuz. Programınızın uzun soluklu olmasını diliyorum,en yakın zamanda geleceğim sizleri izlemeye 🙂
Hepinizi gıdıdan yidim,kendinize ii bakın 😀