vay be ne çok seveniniz varmış sizin böyle well behaved.. pazar günü özellikle deprem için gelicektim ama sizi bir kere daha dinlemiş olucam umarım bu sefer çok daha başarılı olursunuz..
http://rapidshare.de/files/13366861/Banquet.WMV.htmlpremature_boy demiş ki:kayıtları varmı bu arkadaşların acaba?
bolahenkg demiş ki:16 Mart Persembe aksami Saat:20:00-22:00 arasi SSK Ishanindaki yeni acilan Yolcu barda (eski Baraka) Well Behaved 2 saatlik bir performans sergileyecek.Konserin amaci deneme programi.Bu nedenle hepinizin gelip bizi desteklemesini cok isteriz.. :roll: deja bu 🙂
başarılar arhadaşlar artık stajım perşembeleri değil yani artık takım elbiseyle dolaşmıycam ortalıkta ama yine ben gelip yanınıza beyler kimlikler diye bir soru soraiblirim
Beremiver demiş ki:beyler cok sevindim ya böyle güzel bi grup olmanıza. ama üzüldüm haberim olmadı konserden neyim. bi ihtiyacınız olduu an söleyin. lan koray yıldırım kerem özledim laaaaaaaaan
keti demiş ki:Çok eğlenceliydi konser yaf!Sahne performansınız süper,şarkılar süper,elemanlar süper..Daha noolsun! 🙂
yorumun icin tesekkur ederim, goruslerinin degismesine hem kendim hem de grupca sevindik. umarim baska zaman tekrar dinler ve eglenirsin.saygilar 😉little_dreamer demiş ki:bende çok eğlendim ve şunu anladım siz yolcudaki ses sisteminin gazabina uğramiisiniz sizi ilk izlediğimde.bu konserde herşey çok iyiydi.özellikle ışıklar kapandığında verdiğiniz efektler falan çok güzeldi.ama biraz daha bilindik şeyler çalsanız iyi olur.başarılarınızın devamını dilerim saygılar.