Well Behaved (Indie,Garagerock,Postpunk) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan K_r_m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yok ben öle her filmde oynamam ayrıca başrol isterim tabi bide ücretsiz oynamam 😀 😆 hehehee ihtiyacınız olursa haber werin..

Son konserimize gelen ve gelemeyen herkese tesekkurler.Can'in dedigi gibi 26 Mart'ta bir konser var bildigim kadariyla.Emin olmamakla birlikte 1-2 tane daha organizasyonda sahne alabiliriz.Ama oncellikle bi sureligine studyoya kapanip repertuari genisletmek istiyoruz.Tabi ben yine sokakta sans eseri bizim konser afislerinden birine rastlarsam, buraya direk yazarim 🙂.

not:Ya siz birbirinizin msninin alsaniza.Su film isini daha detayli konusursunuz 😛
p.s:goawaybaby umarim yakinda tekrar ayni sahneyi paylasicaz...

=SERBEST=

Well Behaved,grubun elemanları gibi yaptıkları müzikte çok kaliteli.bence çok başarılılar. 26 sı gelsede gitsek,gelsede gitsek de eğlensek... :dans

16 Mart Persembe aksami Saat:20:00-22:00 arasi SSK Ishanindaki yeni acilan Yolcu barda (eski Baraka) Well Behaved 2 saatlik bir performans sergileyecek.Konserin amaci deneme programi.Bu nedenle hepinizin gelip bizi desteklemesini cok isteriz..

Beyler umarım kaparsınız işi! Hep gelicem deyip gelemiyorum o yüzden bu sefer hiçbirşey demek istemiyorum,malum bizimde tempo sizinki gibi yüksek. Stüdyodan kafayı kaldıramıyoruz kaldırınca ya okulda buluyoruz kendimizi,ya ders çalışıyoruz ya da yemek yiyoruz 😀 Kolay gelsin beyler,arkanızdayız. Herşey istediğiniz gibi olsun...
Saygı&Sevgi...

16 Mart Persembe aksami Saat:20:00-22:00 arasi SSK Ishanindaki yeni acilan Yolcu barda (eski Baraka) Well Behaved 2 saatlik bir performans sergileyecek.Konserin amaci deneme programi.Bu nedenle hepinizin gelip bizi desteklemesini cok isteriz.. :roll: deja bu 🙂
başarılar arhadaşlar artık stajım perşembeleri değil yani artık takım elbiseyle dolaşmıycam ortalıkta ama yine ben gelip yanınıza beyler kimlikler diye bir soru soraiblirim

bikere söylemiştim bi daha yaziim,well behaved kendi tarzında oldukça iyi bi grup ve çok sağlam ilerliyolar bence,yolcu da başarılar dilerim..
eğlenmenize bakın

Bi aksilik çıkmazsa gidip eğlenip coşucağımız konser olucak.Bundan sonra devamlı yolcu da izleme fısatı bulucaz inşallah sizi.Başarılar beyler arkanızdayız...
Saygılar

Perşembe günü yolcu'ya gelecek arkadaşlar çok renkli anlara hazırlıklı olsunlar metal ve rock o gece kardeş olacak...umarım her perşembe beraber oluruz...Başarılar diliyorum...
Saygılar...

Konserde başarılar arkadaşlar ne yazıkki yanınızda olamayacağım dün Yıldırım'a nedenleri anlattım ama çok başarılı olacağınıza eminim tekrar başarılar.
Saygılar sevgiler...........

yıkıcakları şüphesiz 😉 hem stüdyolarda hem konserlerde peşinizdeydim ama bu sefer gelemyceğim için üzgünüm!başarılar diliorum arkadaşlar!

Geri