sabahleyin uykulu gözlerimle dream tv'yi açınca karşıma çıkan grup. ilk başta hayvan gibi çift bas davul bir davul seti ve kıvırcık uzun saçlı, şapkalı bir gitarist görünce "lan guns'n roses yeni klip mi çekti, slash geri mi döndü" dedim ama bunun bir türk grubu olduğunu anladım.
grubun adı "yamaç", çıkış parçalarının ismi "sus". sound bakımından oldukça kaliteli bir gruba benziyorlar, en azından türkiye'de böyle klip görmedim ben. elemanların imajları da çok sağlam. hepsi de temiz yüzlü elemanlar, direk bakınca antipati toplayan tipler değil. grup bir vokal, bir gitar, bir klavye, bas ve davuldan oluşuyor.
şarkı baya bir hoşuma gitti, albümü de alacağım kesin bakalım nasıl bir grup. altyapıları çok sağlam dinlediğim şarkının gerisi nasıl merak ediyorum.
albüm şarkı listesi:
1. Hadi Hadi
2. Sus
3. Palavra
4. Ben Ölürsem
5. Hesap Vermek Yok
6. I Wish
7. Sene 94
8. Zeyno
9. Güzelim
lan ne biçim şarkı ismi bunlar 😀 albüm kapalı kutu gibi demek 😀
grubun adı "yamaç", çıkış parçalarının ismi "sus". sound bakımından oldukça kaliteli bir gruba benziyorlar, en azından türkiye'de böyle klip görmedim ben. elemanların imajları da çok sağlam. hepsi de temiz yüzlü elemanlar, direk bakınca antipati toplayan tipler değil. grup bir vokal, bir gitar, bir klavye, bas ve davuldan oluşuyor.
şarkı baya bir hoşuma gitti, albümü de alacağım kesin bakalım nasıl bir grup. altyapıları çok sağlam dinlediğim şarkının gerisi nasıl merak ediyorum.
albüm şarkı listesi:
1. Hadi Hadi
2. Sus
3. Palavra
4. Ben Ölürsem
5. Hesap Vermek Yok
6. I Wish
7. Sene 94
8. Zeyno
9. Güzelim
lan ne biçim şarkı ismi bunlar 😀 albüm kapalı kutu gibi demek 😀