bende ilk amacım kullanma içindi sabit gitarımdı bu çünkü çok severek aldım bu arada aes fg satılık var antalyadan birisi satıyor temiz duruyor
Evet o gitarı takipteyim ama şu an için bütçemi fazlasıyla aşıyor 😁
bende ilk amacım kullanma içindi sabit gitarımdı bu çünkü çok severek aldım bu arada aes fg satılık var antalyadan birisi satıyor temiz duruyor
720 verelim 🙂) işin şakası dolar kuru çok kötü vurdu gitarlara yıllar içinde 97 jeff beck midnight purple hayalim var dolar olmasa alırdım direk tereddütsüzzEvet o gitarı takipteyim ama şu an için bütçemi fazlasıyla aşıyor 😁
720 verelim 🙂) işin şakası dolar kuru çok kötü vurdu gitarlara yıllar içinde 97 jeff beck midnight purple hayalim var dolar olmasa alırdım direk tereddütsüzz
aynen yedi adet gitarım vardı ucuz alt segment 2 bine kadar olanlardan 3 tanesi bi hafta içinde gitti pahalıları kaldı bi tane es kasa var onuda kendime bırakıcam bu dolar kuruyla işin özeti kimse pahalı ilanları çok özel veya çok ölü fiyat yoksa satması zordur vox amfimi sattım istediğim amfiyi bulamadım sattığım fiyata aynınısını almak için 300 tl eklemem lazım 2 aylık bir durum buEvet şu anda tüm entsruman, pedal,amfi, tel vs fiyatları uçmuş durumda. Kızım keman çalıyor ve bir set orta halli keman teli 400-450 lira. Bu dönemde enstruman almak da satmak da çok zor.
Aranızda yaşadıklarınız sizi ilgilendirir adamlar fiyatını öğrenmiş işte daha ne zorluyorsun... Ben tahminen gitarın 2. elinin 3500-3000 aralığında satılabileceğini düşünüyorum. Sitelerde 4000-5000 vardır. Satmadan önce buraya girip doğru düzgün bir fiyat koymam lazım o yüzden arada bir girip okuyacağım. Gitarın sevmediğim iki özelliği var araştıracak arkadaşlar için: 1-Gitarın ağır olması..gerçekten ağır 2- Ton olarak bir stratocaster değil. Tabi bu normal bir durum bence gayet iyi bir gitarKonu sahibi soruma cevap verememiş yine. Vermesini de beklemiyordum zaten ama bazı arkadaşlar mesajlarını silmişler, okumadan yazmamak lazım işte. Takas teklif etmişiz de, kabul edilmemiş biz de ölücülük, çirkeflik yapıyormuşuz. 😂 Ben 550 dolarlık gitarı 2000-2250 lira gibi ilana koymuştum, sonra bu arkadaş geldi üstte de belirttiğim üzere max 550 dolarlık yamahası ve 400 dolarlık epi dotu ile takas teklif etti. Yalnız şöyle bir sıkıntı var, 5000 liraya ilana koymuş üstüne para istiyor, gerekli cevabı verince, gitarların fiyatını gösterince de çirkeflik yapıp durmuştu. Görünen o ki herkese bunu yapıyor. Gitarındaki kusurları da göstermiyor. Kimse kusura bakmasın bana kazık atmaya çalışan kişinin alnını karışlarım.
Tamam hadi ayrı kişiler olun da, ne çok boş yaptınız yahu? Bana AES620'nin 500 dolara satılıp AES720'nin (sıfırı 9-10 bin lliraymış) 1400 dolara satılmasının arkasındaki mantığı açıklayın, ikinizin gitarlarını da ben alacağım.
Buy Yamaha AES620 Electric Guitar at guitarcenter.com
web.archive.org
Bir ara sattığım ve 2000-2250 liraya ilana koyduğum 550 dolarlık gitarıma, 5000 liraya ilana koyduğu bu arkasında JAPON YAPIŞTIRICISI olmasına rağmen ilanlarında belirtmediği (bence fretleri de leştir) gitar ile veya yine 5000 liraya ilana koyduğu 400 dolarlık Epi Dot ile takas teklif edip üstüne aradaki farkı isteyen ÇAKAL için sadece kalp değil, başka çok şey daha kırılır. Sadece bana değil, daha bir çok kişiye de yaptığı da belli oldu.Bir enstruman için konuyu bu kadar uzatmaya ve kalp kırmaya gerek yok.
Bir ara sattığım ve 2000-2250 liraya ilana koyduğum 550 dolarlık gitarıma, 5000 liraya ilana koyduğu bu arkasında JAPON YAPIŞTIRICISI olmasına rağmen ilanlarında belirtmediği (bence fretleri de leştir) gitar ile veya yine 5000 liraya ilana koyduğu 400 dolarlık Epi Dot ile takas teklif edip üstüne aradaki farkı isteyen ÇAKAL için sadece kalp değil, başka çok şey daha kırılır. Sadece bana değil, daha bir çok kişiye de yaptığı da belli oldu.
Ayrıca gelip geçip farklı kişiler bana sarıyor, hayırdır yahu? Uzatan ben miyim, yoksa farklı hesaplarla arada bir gelip mesajlarımı alıntılayıp boş yapanlar mı?
Aramızda geçen konuşmanın ekran görüntüsü paylaşılmadı. O ekran görüntüsü gitarın sıfırının 10.000 lira olduğunu iddia eden arkadaş ile sözde diğer arkadaş arasında geçen konuşma. İyi günler.Aranızda ne gibi bir konuşma geçtiğini sadece paylaşmış olduğunuz ekran görüntülerinden biliyorum.
Aramızda geçen konuşmanın ekran görüntüsü paylaşılmadı. O ekran görüntüsü gitarın sıfırının 10.000 lira olduğunu iddia eden arkadaş ile sözde diğer arkadaş arasında geçen konuşma. İyi günler.
Gel bi çayımı iç gardaş.kim olduğundan tut çalıştığın yere kadar her şeyine kadar öğrendim