Yamaha ERG121 Gitar Alınır mı ?

arkadaşlar merhaba bundan önce birsürü konu açtım ucuz gitar tavsiyesi için . 2.el almamı önerdiler. 2.el bir gitar buldum. Yamaha erg121 gitar + yamaha ga10 amfi o amfi olmaz derseniz osawa ga15 nasıldır. 1) yamaha erg121 alınır mı 2) yanında yamaha ga10 mu yoksa osawa ga15mi

Şu amfilere vereceğin paraya yazık. Kaç TL diye bakmadım bile, 10 liraya bile alsan çöp. Eğer gitar işinde ciddiysen 2 aya kalmaz bunları kime satsam da kurtulsam diye dertlenecen yeni amfi arayacan.

Şu amfilere vereceğin paraya yazık. Kaç TL diye bakmadım bile, 10 liraya bile alsan çöp. Eğer gitar işinde ciddiysen 2 aya kalmaz bunları kime satsam da kurtulsam diye dertlenecen yeni amfi arayacan.
ilk gitarım olucak , birkaç ay kullanır güzel bi ibaneze geçerim zaten. eğer olmaz dersen gitarın yanında verilen yamaha amfiyi satarım 300tl kendim ekler blackstar falan alırım ?

ilk olacak diye dandiğe razı olma... bilmiyorum bütçen nedir ama bana o gitarın yanında o amfiyi verseler, gitara azcık indirim yap amfi sende kalsın der almadan çıkarım... birkaç ay kullanır güzel ibanze'e geçerim derken elindeki malı değer kaybına uğramadan satacağını varsayıyorsun....

ilk olacak diye dandiğe razı olma... bilmiyorum bütçen nedir ama bana o gitarın yanında o amfiyi verseler, gitara azcık indirim yap amfi sende kalsın der almadan çıkarım... birkaç ay kullanır güzel ibanze'e geçerim derken elindeki malı değer kaybına uğramadan satacağını varsayıyorsun....
gitarın sıfırı 1500tl civarında , adam amfiyle beraber 600e veriyor 1.5yıl kullanmış. amfisiz 500 desek ben aynı fiyata satarım

2.el ibanez var bide grgr121ex olanından ona ne dersin

Sen bilirsin, aklına yattıysa al. Ben özellikle şunu al bunu al demem kimseye. Ama alma derim. Bu amfiler para etmez ama gitarı makul fiyata beğendin ve alıyorsan, yanında da amfi geliyorsa al ne yapalım 🙂.... özellikle para verilecek amfi değil, onu diyorum sadece.

Otuz kişi yazıyor hala akılanmıyor aynı soruları tekrarlıyorsun. O fiyat bandında zaten alacağın gitarların arasında ahım şahım bir fark olmayacak tipini beğendiğin uygun fiyatlı bişey al çalmaya başla. Anasayfayı meşgul etme her gün her gün. Yazma diye azarlıyor bir de. Git al gitarını burada teknik armoni vs konuşalım boşa vakit kaybediyorsun.

Otuz kişi yazıyor hala akılanmıyor aynı soruları tekrarlıyorsun. O fiyat bandında zaten alacağın gitarların arasında ahım şahım bir fark olmayacak tipini beğendiğin uygun fiyatlı bişey al çalmaya başla. Anasayfayı meşgul etme her gün her gün. Yazma diye azarlıyor bir de. Git al gitarını burada teknik armoni vs konuşalım boşa vakit kaybediyorsun.
aynı şeyi değil farklı gitarları soruyorum bu son konu merak etme

Geri