ilk gitarım olucak , birkaç ay kullanır güzel bi ibaneze geçerim zaten. eğer olmaz dersen gitarın yanında verilen yamaha amfiyi satarım 300tl kendim ekler blackstar falan alırım ?Şu amfilere vereceğin paraya yazık. Kaç TL diye bakmadım bile, 10 liraya bile alsan çöp. Eğer gitar işinde ciddiysen 2 aya kalmaz bunları kime satsam da kurtulsam diye dertlenecen yeni amfi arayacan.
gitarın sıfırı 1500tl civarında , adam amfiyle beraber 600e veriyor 1.5yıl kullanmış. amfisiz 500 desek ben aynı fiyata satarımilk olacak diye dandiğe razı olma... bilmiyorum bütçen nedir ama bana o gitarın yanında o amfiyi verseler, gitara azcık indirim yap amfi sende kalsın der almadan çıkarım... birkaç ay kullanır güzel ibanze'e geçerim derken elindeki malı değer kaybına uğramadan satacağını varsayıyorsun....
2.el ibanez var bide grgr121ex olanından ona ne dersinilk olacak diye dandiğe razı olma... bilmiyorum bütçen nedir ama bana o gitarın yanında o amfiyi verseler, gitara azcık indirim yap amfi sende kalsın der almadan çıkarım... birkaç ay kullanır güzel ibanze'e geçerim derken elindeki malı değer kaybına uğramadan satacağını varsayıyorsun....
yok yok amfi yanında hediyesi 🙂Sen bilirsin, aklına yattıysa al. Ben özellikle şunu al bunu al demem kimseye. Ama alma derim. Bu amfiler para etmez ama gitarı makul fiyata beğendin ve alıyorsan, yanında da amfi geliyorsa al ne yapalım 🙂.... özellikle para verilecek amfi değil, onu diyorum sadece.
Forumu meşgul falan etmiyorum gitar seçiyoruz burda kardeşim istemiyorsan yazma yaz diyen yok sanaİlk gitarım o olacak bu olacak diye forumu meşgul edene kadar bi gitar alsaydın 15 gündür pratik yapıyor olurdun.
aynı şeyi değil farklı gitarları soruyorum bu son konu merak etmeOtuz kişi yazıyor hala akılanmıyor aynı soruları tekrarlıyorsun. O fiyat bandında zaten alacağın gitarların arasında ahım şahım bir fark olmayacak tipini beğendiğin uygun fiyatlı bişey al çalmaya başla. Anasayfayı meşgul etme her gün her gün. Yazma diye azarlıyor bir de. Git al gitarını burada teknik armoni vs konuşalım boşa vakit kaybediyorsun.