Yaran Ilanlar

Şurada yarıldım:
Screenshot 2025-04-07 at 12.52.05.webp

Yine güzelim gitarı katletmiş. Benim kedilerim bile daha "luthier".

Genelde ''bugün son'' ''bugün 10k'' ''nadir'' ''takas 75k'' gibi detaylarla ilanlara güncelleme yapıyor. Satılabilirliği arttıracak bir indirim bekliyorsun ama 10.600 ilan fiyatı olan ürüne bugün 10k yazmış misal.

Ben uzun süredir sahibinden'de ilan takip ederim. Bu kullanıcının sürekli aynı ekipmanlarının ilanlarını görüyorum. Sadece fiyatlar değişiyor. O rakamlara satabileceğini düşünmüyorum.

Genelde ''bugün son'' ''bugün 10k'' ''nadir'' ''takas 75k'' gibi detaylarla ilanlara güncelleme yapıyor. Satılabilirliği arttıracak bir indirim bekliyorsun ama 10.600 ilan fiyatı olan ürüne bugün 10k yazmış misal.

Ben uzun süredir sahibinden'de ilan takip ederim. Bu kullanıcının sürekli aynı ekipmanlarının ilanlarını görüyorum. Sadece fiyatlar değişiyor. O rakamlara satabileceğini düşünmüyorum.
Sıfırına 10.600 vermenize gerek yok bende 10.000 gibi ilanlar 😀 abi işine yaramıyorsa kullanmıyorsan koy doğru düzgün fiyata hem elinden gitsin hem işine yarasın birinin dimi insanların sanırım çok boş vakitleri var.

benimde manık şu bir şey 10tlye satılmıyorsa 15ine dahada satılmaz

Geri