darKGuitarisT 17 Şubat 2015 #1 Evet arkadaşlar bu 2 gitar arasında kaldım . Elimde Art120 var bir arkadaşla Rg350m takaslamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir seçim mi?
Evet arkadaşlar bu 2 gitar arasında kaldım . Elimde Art120 var bir arkadaşla Rg350m takaslamayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir seçim mi?
N noktaaa 17 Şubat 2015 #3 Gitar Teknikleri / Elektro Gitar Tanıtım Videoları / Ibanez RG-350 M Tanıtımı / Ibanez'in yeni seri RG-350 serisi gitarların akçaağaç klavyeli modeli. / gitarteknikleri.com izle ve bence ona göre karar ver 😀
Gitar Teknikleri / Elektro Gitar Tanıtım Videoları / Ibanez RG-350 M Tanıtımı / Ibanez'in yeni seri RG-350 serisi gitarların akçaağaç klavyeli modeli. / gitarteknikleri.com izle ve bence ona göre karar ver 😀
hakangim 17 Şubat 2015 #4 Hocam ben olsam değiştirirdim. Bir ara maple klavyeli arıyordum ama temiz bulamadım.
darKGuitarisT 18 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 noktaaa demiş ki: Gitar Teknikleri / Elektro Gitar Tanıtım Videoları / Ibanez RG-350 M Tanıtımı / Ibanez'in yeni seri RG-350 serisi gitarların akçaağaç klavyeli modeli. / gitarteknikleri.com izle ve bence ona göre karar ver 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Bunu daha önce izlemiştim ama yine de çalan biri varsa ondan duymak istedim teşekkür ederim 🙂
noktaaa demiş ki: Gitar Teknikleri / Elektro Gitar Tanıtım Videoları / Ibanez RG-350 M Tanıtımı / Ibanez'in yeni seri RG-350 serisi gitarların akçaağaç klavyeli modeli. / gitarteknikleri.com izle ve bence ona göre karar ver 😀 Hepsini görmek için tıklayın... Bunu daha önce izlemiştim ama yine de çalan biri varsa ondan duymak istedim teşekkür ederim 🙂
CanTe 18 Şubat 2015 #6 Art320 olsa kalsin derdim ancak art120 bana cok kalas gelmisti. Degistir hosuna gittiyse diger gitar.
Art320 olsa kalsin derdim ancak art120 bana cok kalas gelmisti. Degistir hosuna gittiyse diger gitar.
darKGuitarisT 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Can Temtek demiş ki: Art320 olsa kalsin derdim ancak art120 bana cok kalas gelmisti. Degistir hosuna gittiyse diger gitar. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ettim değiştirdim. Umarım bir sıkıntı yaşamam.
Can Temtek demiş ki: Art320 olsa kalsin derdim ancak art120 bana cok kalas gelmisti. Degistir hosuna gittiyse diger gitar. Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ettim değiştirdim. Umarım bir sıkıntı yaşamam.