Arkadaşlar ankete katılıp fikir verebilirseniz müteşekkir olurum. Saygılarımla.
Neden bu seçenekler?
Ve 50 yaşın önemi nedir? Tavsiye yeni başlayanın yaşına göre değişmez ki. 😁
LP tipi klavye zorlayabilir. Bunlardan farklı olarak klavyesi daha rahat ettirebilecek Jackson veya Ibanez RG serisinden sabit köprü bir gitar tavsiye edebilirim.
Gençler anlamaz, üstüne gelmeyin ihtiyarların. Aaah ah daha bu işin amfisi var 🙂
Not: Tamamen espri içeriğidir. Alınma, gücenme vb. olmasın, lütfen.
LP tipi klavye zorlayabilir. Bunlardan farklı olarak klavyesi daha rahat ettirebilecek Jackson veya Ibanez RG serisinden sabit köprü bir gitar tavsiye edebilirim.
Gençler anlamaz, üstüne gelmeyin ihtiyarların. Aaah ah daha bu işin amfisi var 🙂
Not: Tamamen espri içeriğidir. Alınma, gücenme vb. olmasın, lütfen.
Nick’im solitude71..... 71 ..... yani 1971, 47 yaşındayım dostum.😁
Ben cocuktum o zaman ama onlarin hepsine babamla ve bacanagiyla gittim. Peder beyin bacanagi ali sami yen deydi yanilmiyorsam GnR konserinde dusup kafayi yardiydi sarhosluktan.Valla yaşlı olmak güzel. Henüz Load çıkmadan 1993'de Metallica'yı biz izledik . Guns'n Roses da geldi. Hanneman'lı Slayer da izledik. O zamanlar Reis'de yoktu. Metalin Thrashin Grunge'ın en güzel zamanlarını yaşadık. E gençlik bakalım siz neler yaşıyorsunuz ve de yaşayacaksınız. Instagram, Facebook yoktu da iyi ki de yoktu.
Güzel günlerdi. Polis Radyosunda 1987 ve 1988 yıllarında Rock dünyası adlı programı açıp Helloween grubunun şarkılarını dinler ve Ankara Hacettepe Merkez Kampüste Dr.Skull grubunun konserlerini izleye giderdim. Güzel günlerdi. Şu anın keyifsizliğinden geçmişin güzelliğine kaçarak bir az da olsa insanı avutur. Geçmiş zaman olur, hayali cihana değer.Valla yaşlı olmak güzel. Henüz Load çıkmadan 1993'de Metallica'yı biz izledik . Guns'n Roses da geldi. Hanneman'lı Slayer da izledik. O zamanlar Reis'de yoktu. Metalin Thrashin Grunge'ın en güzel zamanlarını yaşadık. E gençlik bakalım siz neler yaşıyorsunuz ve de yaşayacaksınız. Instagram, Facebook yoktu da iyi ki de yoktu.